Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ezt közölni úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt közölni úgy, hogy megmaradjon a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nagyon jóképű pasit, nagyon jól nézünk ki egyutt is, szep párosnak.

Viszont nem érzem, hogy meglenne köztunk az a bizonyos szikra, ami kéne ahhoz, hogy vágyjak az érintésére.

Es pont erre van rágörcsölve most

Le is feküdtem vele, de a szex semmitmondó volt, szerinte jó volt

Arra gondoltam, hogy szólok neki esetleg , hogy szerintem nincs köztunk kémia, de ezzel nagyon megvágnám, es meg en sem tudom, ha ez még változhat, tehat nem szeretném elmarni sem.

Viszont ő most folyton a közelséget keresi, ami nekem nagyon nem felel most meg. Ezert kene beszeljek vele

En jönni menni vágyok vele de nem többre

2023. jún. 9. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ez eléggé a "maradjunk barátok" kategória. Ha te nem vonzódsz hozzá, akkor nem nagyon fog működni még ha szépen néztek is ki együtt. És akkor nem nagyon van értelme hülyíteni sem.
2023. jún. 9. 12:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hiába néz ki nagyon jól, ha nincs kémia, akkor cseszheted. Ne erőltesd, csak azért, mert jól mutatna az instaképeiden.
2023. jún. 9. 12:33
 3/10 A kérdező kommentje:

Ha en nem vonnzódom, szerintem ő sem mert az ilyen alt kölcsönös

Csak kéznél vagyok, vagy be képzeli maganak

2023. jún. 9. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Neki attól még lehet, hogy jó volt veled, hogy nem kölcsönös az öröm.
2023. jún. 9. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Miert ne vonzodhatna o attol, hogy te nem vonzodsz? Nincs ilyen szabaly, hogy csak kolcsonos lehet :-D
2023. jún. 9. 12:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez egyáltalán nem szokott kölcsönös lenni. Jól is járna mindenki, ha ez így működne. A fő kérdésedre válaszolva pedig nincs annak értelme, hogy megmaradjon a kapcsolat. Friss kapcsolatban normális viselkedés, ahogy a "párod" most feléd nyilvánul meg. Ilyenkor a másikból sosem elég. Ha te már most nem érzel vágyat, nagyon kicsi az esélye, hogy ez jobb legyen.
2023. jún. 9. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek tartanád meg a kapcsolatot, ha nem vonzódsz hozzá és szr a szex? Szép páros...? Kiálltok a főtérre vagy mi a terved?
2023. jún. 9. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Tehát...

-nem vágysz az érintésére, a közeledésére

-nem tartod szexuálisan vonzónak, nincs meg a kémia

Amit tettél:

-lefeküdtél vele, ezáltal azt kommunikáltad, hogy nyitott vagy a közeledésére, sőt..

-Kiemeled mennyire jól néztek ki együtt meg ő is mennyire jól néz ki.

Tulajdonképpen mit akarsz? Teljesen ellentmond az amit gondolsz és az amit cisnálsz és kommunikálsz a csávó felé.

Nehogymár ő legyen a hibás maiért a közelségedet keresi, miközben szexeltél vele!:D Ezek után a kutya sem fogja elhinni, hogy te amúgy nem akarsz tőle semmi intimet:D

Jól elbsztad, szerintem simán csak mondd meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit, hagyjon békén és ennyi. Így, hogy magadba engedted, aztán azt mondod nem akarod, hogy közeledjen, egyszerűen nincs értelme megpróbálni sem meghatározni, hogy milyen viszonyban vagytok:D

Legközelebb kommunikálj és viselkedj a gondolataidnak megfelelően. Ne dugasd meg magad olyanokkal akikkel nem akarsz dugni, és persze ne tartsd magadtól távol azokat, akiket közel akarsz engedni. Ez amit művlesz jelenleg ez tök értelmetlen.

2023. jún. 9. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:
92%

A kérdező azt szeretné, ha megmaradna neki az illető kvázi barátként, hogy ne legyen egyedül, legyen kivel programokra járni. De mivel a szexet kipróbálta és az nem tetszik neki, ezért a másik azt már ne akarja tőle kicsikarni.

Vagyis ő "kivenné" a másikból azt a részt ami jó neki, de a "rossz része" (szex) az már nem kell.

Ezzel csak az a baj, hogy ha már egyszer szexeltél a másikkal akkor nem fogod tudni "visszaminősíteni" barát státuszba, mert a másik nem fogja érteni hogy mi bajod van vele. Ha meg elmondod az igazat, akkor valószínűleg nem fog veled beszélni többet. És ez a te bajod, hogy akkor bebuktad a mindig kéznél levő, programokat szervező, figyelmével elhalmozó pasidat. Sajnos ilyen az élet. Valamit valamiért.

2023. jún. 9. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha annyi a cél, hogy utazgattok együtt, akkor miért is annyira kiemelendő, hogy mennyire jóképű meg szépek vagytok együtt meg ilyenek?:D
2023. jún. 9. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!