Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék hatni rá, hogy fogadja el magát?
Barátnőm hízott egy kicsit mióta együtt vagyunk, viszont nagyon jól áll neki. Vagyis ő máshogy gondolja, de nekem nagyon tetszik így, hogy van mit fogni rajta. Jelenleg 85 kiló és kb 168 centi, 67-8 körül lehetett amikor megismertem.
Nem akarom belekényszeríteni semmibe, de hogy tudnék hatni rá, hogy fogadja el magát így, és ne akarjon fogyni?
Voltam ilyen magassággal 86 kiló. Nagyon rossz volt... arányok kérdése is, szerintem nem egy extrém dagadt szint, viszont határozottan kövér.
Szenvedtem nyáron, nem volt erőnlétem, fájtak az ízületeim, iszonyúan izzadtam, és egyáltalán nem láttam szépnek magam. Lehet, ha az aktuális partnerem folyton bókol, akkor nem fogyok le ilyen elszántan, vagy nem ennyire, mint most vagyok, de összességében a szervezetemnek ez kellett.
Ha fogyni szeretne, saját érdekében támogasd, le tud adni 10 kilót, és úgy is husi marad :)
13 vagyok.
Én is voltam 83 kiló, 165 vagyok...szteroidos gyógyszert szedtem. Nem jó érzés ennyire húsinak lenni. Már visszafogytam. Párom kitartott mellettem és abba támogatott, akit én akartam...jött velem edzeni meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!