Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből vetted észre hogy nem fogadja el a párod a gyereked? Neked mi számit annak? Ha pl kér a gyerek egy pohár szörpöt de a párod nem csinálja meg és szól neked hogy te vagy a szülője? Mi az ami neked ebbe a kategóriába tartozik?
A fenti példa elég nagy faragatlanságra utal...
Én biztos nem venném túl jó néven, ha a jövőbeli páromnak derogalna az, hogy szörpöt készítsen a kisfiamnak. Nem kell állandóan kiszolgálni a gyermeket, nem erre gondolok...
De ne essen már le a karom, ha a másik gyermeke kér valamit.
Én a Neked mi számít annak kezdetű kérdésedre feleltem, mivel a válás óta ilyen jellegű problémám nem volt.
Ami amúgy intő jel lenne:
-zavarná a másikat, ha gyermekkel közösen kellene programot szervezni, és ezt szóvá is tenné
-ha nem lenne türelme vele még beszélgetni sem, csak láthatóan "elviseli" a jelenlétét (úgy, hogy mondjuk a gyerek is észreveszi ezt)
Provokálta a gyerek, vagy vetélytársnak vette.
Soha nem "atyai bölcsességgel" állt hozzá, hanem komolyan vette mint vmi felnőtt férfit a 4 évest.
Értelemszerűen kezelni sem tudta magában sem.
2 pasi is így járt. Egyik a 4 évesre sértődött meg vagy bosszibol pl futásnál soha nem hagyta nyerni, másik meg mikor 8 volt a gyerekem, minden kamuját elhiszi a gyereknek úgy megvezeti a gyerek hogy tiszta szégyen.aztán meg a felesleges veszekedés ment.
Egy 4 ill 8 éves felnőtt férfiakat kijátszik. Röhej.
Egyik sem volt képes gyerekként kezelni egy gyereket felnőtt módjára.
Arra törekedtem sokat hogy szabadidőn kívül együtt se legyenek.
Ilyen gyerekgondozások nem voltak soha kérdés.
Más reszortok voltak. A gyereket en láttam el ugyan, de ők fizették be csúszdákra strandon, vagy tanították pl biciklizni, focizni, "vezetni", boxolni, deszkázni, más volt a férfi reszort de ha tőlük kért volna a gyerek zsebkendőt vagy hogy kösse be a fűzőjét, nem haltak volna bele:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!