Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire nehéz olyan barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz olyan barátnőt találni aki nem a négy fal között szeret élni ?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagyok a barátnőmmel akivel már szinte sehova nem megyünk pedig lenne rá lehetőségünk.

Szinte mindíg itthon ülünk mert nincs kedve csavarogni vagy ha valahova mégis elmegyünk akkor az mindíg annyira körülményes.

Nyaralni nagyon régen nem voltunk, évente 1x talán ha hazautazuk.

Mennyire gyakori a 25-35 éves korosztálynál, hogy spontán gond egyet és már mehetünk is valami kirándulásra vagy egy nyaralásra amihez nem kell neki több hét mire rábólint ?

2023. jún. 6. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nehéz.
2023. jún. 6. 19:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek eljárni. Bár sokat dolgozok, korlátozottak a lehetőségek de azért ha szabad vagyok megyek szívesen.
2023. jún. 6. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Azért vannak végletek aközött, hogy sehova nem akar menni vki, ill. felpattanunk a fotelből, és már megyünk is nyaralni:-) Nekem nem derül ki egyértelműen, hogy a kevés csavargás a gond, vagy az is, ha pár nappal előre megbeszélünk egy egész napos programot. (A köztes a legtöbb emberre igaz, a nagyon spontán viszont kevésre.)
2023. jún. 6. 20:01
 4/12 A kérdező kommentje:

A nagyon spontán alatt értem azt, hogy kinézünk egy helyet csütörtökön ami mondjuk egy napos program és szombaton elmegyunk.

Nyaralás meg mondjuk egy hétvégén átbeszélni, hogy mikor és hova.

Ha pedig a szabadságok is megvannak akkor foglalni.

2023. jún. 6. 20:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira nem nehéz. Én speciel utálok sokat otthon ülni. Erről az jut eszembe, hogy vannak ismerőseim akik imádták, hogy covid alatt otthon voltak én meg majd megőrültem.
2023. jún. 6. 21:16
 6/12 A kérdező kommentje:

Ezt érzem én is már. Itt a jó idő, lehetne menni 1000+1 helyre de mégsem megyünk.

Azt érzem, hogy elpazarolom a fiatalabb éveimet.

2023. jún. 6. 21:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Én nem sokkal elmúltam már 35 de világ életemben "csavargó" voltam. Soha nem tudtam 2 napnál többet otthon ülni, ha nem volt suli, vagy munka. Ha kellett mentem egyedül. Volt hogy minden hétvégén vagy szabadnapomon mentem valamerre. Mostmár a gyerek miatt ez nehezebb.

Szóval biztos nem nehéz. De miért nincs kedve? Semmihez nincs kedve, vagy csak azokhoz amiket te szeretnél? Elhiszem hogy így megzakkansz. Én se birnám. Es ha nélküle mész megsértődik?

2023. jún. 6. 21:49
 8/12 A kérdező kommentje:

Rajzolni szeret, abba eléggé bele tud mélyedni.

Nem hiszem, hogy zavarná ha egyedül mennék. De általaban a párjával megy az ember kirándulni, egyedül nem szívesen mennék.

2023. jún. 6. 22:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Menj barátokkal vagy csatlakozz ilyen szabadidős csoportokhoz, akik mennek mindenfelé a nagyvilágba.
2023. jún. 7. 00:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Volt olyan barátnőm, aki péntek délután hí@ott fel, hogy menjünk másnap Bécsbe. Lejárt személyivel és útlevél nélkül legalább izgalmas volt.
2023. jún. 7. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!