Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még értelme együtt lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még értelme együtt lenni ha részéről el haltak az érzései felém?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem is tudom hol kezdjem, nagyon nehéz ez nekem. Barátommal fél éve vagyok párkapcsolatban. Azelőtt is “szórakoztunk” egymással 2 hónapig úgy, hogy szerettük egymást de nem volt komoly aztán úgy döntöttünk, hogy ez így nem fog működni és el engedjük egymást.

Decemberben visszamentünk egymáshoz de úgy, hogy együtt is lakunk azóta és annyira erős volt a szerelem köztünk, hogy azthittem soha nem engedjük el egymást. Minden jó volt. Tökéletes,boldog párkapcsolat 1-2 kisebb vitával amiket mindig megbeszéltünk. Minden rendben volt, aztán egyszer csak azt vettem észre hogy egyre többet vitázunk és nem értünk egyet a dolgokban. De még mindig szerettük egymást annyira, hogy sikerült megbeszélni. Nehéz természetem van, és sokszor hülyeségeken sértődtem meg. Harcoltunk egymással állandóan. Állandóan pakolgattam haza aztán mégse mentem, aztán nem komunikáltunk egymással stb. Április vége felé nagyon észre vettem a viselkedésén hogy már teljesen mindegy neki együtt e vagyunk vagy se. Már nem “harcolt” úgy értem mint azelőtt. Már nem érdekelte milyen volt a napom. Már nem puszilt meg, nem ölelt át, mindegy volt neki hogy nappaliban alszok e vagy vele. Már nem is szeretkeztünk. (Azelőtt annyira szerettük egymást, hogy még a búcsúzás munkába olyan nehéz volt mintha hetekre mennénk el egymástól. Annyira vonzódtunk egymáshoz és megvolt a kémia köztünk hogy szerintem napi szinten senki nem szeretkezett annyit mint mink🙈) és ez mind el múlt. Minden más lett. Nem éreztem hogy szeret. Amikor próbáltam vele beszélni nem akart mert hogy csak veszekedni tudok és neki nincs ereje. Amikor kérdezgettem szeret e még egyáltalán aztmondta igen és ennyi. Tegnap már annyira nem birtam ezt hogy nem értettem mi történik köztünk hogy végig sírtam a napot és meg se kérdezte miért sírok. Annyit mondott,már megint hiszti. Este el ment melóba és felhívott hogy már nem szeretné ezt folytatni mert elege van. És hogy ez úgy sem lesz már más mert újrakezdtük sokszor és idővel még rosszabb lenne. Nagyon ki voltam akadva és sírtam, akkor megmondtam neki hogy mondja meg őszintén ha már nem szeret, ha nem érez semmit már hogy tudjam lépjek e tovább és ne probálkozzak. Azt mondta hogy már nem érzi azt amit az elején érzett a sok veszekedés miatt. Visszakönyörögtem hogy próbáljuk meg utoljára és változtassunk a hozzáállásunkon és bízok benne hogy minden olyan lesz mint az elején. Azt mondta oké próbaljuk meg akkor, de hogy az már úgy sem lesz olyan mint volt.

Egész nap aazon töröm a fejem hogy mit érthetett azzal, hogy már nem érzi azt amit az elején érzett. Nem szeret már engem? Szerintetek ez már nem fog működni köztünk?

2023. jún. 4. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, semmi ertelme.

Alapjaratom semmi ertelme egy olyan kapcsolatnak, ahol elso korben 2 honap szorakozas utan bucsut mondtatok egymasnak majd amikor osszejottok folyton veszekedtek. En is december ota lakok egyutt a parommal, sajnos tobb nalunk is a vita, mint szeretnem, de soha nem volt olyan, hogy egyikonk osszecuccolt volna. Soha nem jutunk el arra a veszekedos szintre, pedig sajna en is kotekedos vagyok, mert ebben nottem fel. De ezt a mindenert balhezast/hisztizest kell engedni, ha normalis parkapcsolatot akarsz.

Egy olyan kapcsolatnak sincs semmi értelme ami fel eve tart es mar elhaltak az erzesek. A szex is kifujt fel ev alatt.

Hiaba konyorogted magad vissza, neki mar elege van, ha abbahagyod a veszekedest akkor is a legkisebb nezetelteresnel borulni fog a bili, hogy "mar megint kezded, nem valtozik semmi sem, tenyleg elmegyek". Belefaradt.

Legyen mindkettotoknek tanulopenz ez a kapcsolat es ne nyirjatok tobbet egymast.

2023. jún. 4. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem soha nem is szeretett azért vergődtél eddig is.

Eleinte lehetett az ujdonság varázsa aztán az kifújt a részéről.

2023. jún. 4. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se szeretett igazán soha m
2023. jún. 4. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez most komolyan a felnőtt kategóriában van? A leírásod alapján olyan, mintha egy 16 éves értelmi szintjén lévő ember írását olvastam volna. Egyébként az, amikor egy kapcsolat első pár hónapjában sokszor szexeltek, az egy teljesen természetes dolog. Hidd el, más is szexelt annyit, ezt művelik olyankor a hormonok. Esélytelen, hogy ez működjön hosszú távon. Elszórakozhattok még egy másik félévet, de szerintem felesleges. Ha nem érez irántad úgy, ennyi idp után (és ezt értsd úgy, hogy pár hónap nagyon kevés idő), akkor felesleges erőltetni.
2023. jún. 4. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez sosem volt szerelem. Maximum fellángolás, rózsaszín köd, csak a fizikai vonzalom tartotta fenn az egészet. Semmi értelme ezt a továbbiakban erőltetni, ha boldog életre vágysz.
2023. jún. 4. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!