Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged mivel hülyített a férjed, pasid, szeretőd és mennyi ideig?
"(volt hogy 2 napig nem láttam, akkor is csak pár órára jött haza)"
Pánikrohama volt biztos a bébi miatt. 😂
13-as az nem szánalmas mikor egy nő puncival akar mindent elérni???
A pasik többsége nem tagadja, hogy a szex érdekli a legjobban őket egy nővel kapcsolatban.
Teljesen érthető módon, nem a panaszkodás, nyávogás érdekes a számunkra.
"nagy vastag farok"
Ez végtelenül igazságtalan. Minden pasinak teljesen egyforma farokkal kellene születnie. 😂😂
Miért? Nézzen jól ki a pasid, meg legyen nagy és vastag farka. Ebben a felszínes és kiüresedett világban ez bőven elég, sőt még több is mint kellene! Ebben a versenyben azok győznek, akiknek a sors megadta ezeket. Mert hát itt is írják a nők, hogy a jó szex az elengedhetetlen(már annak a 30%-nak aki hajlandó szexelni). A másik 30% azért nem szexel mert a pasijának nem nagy és vastag, a maradék meg asszexuális vagy a nőkre gerjed.
Milyen jó lenne ha nem hozott génekkel kellene szenvedni, hanem megterveztek volna! A létező leggagyibb dns láncok alkotta tervrajz alapján jöttem létre, más meg élvezi az életét a sikerek miatt. Ja, meg neki nagy és vastag, a bónusz meg hogy még jóképű is.
3 as vagyok.
Nos kedves 4 es. Először is köszönöm a véleményedet nagyon... elgondolkodtató. Nyilván az hogy egy másik embertársaddal lealacsonyítóan beszélsz nem ér fel egy kocsi összezúzásával de szerintem annyira nem szép dolog. Na de nem tudom mit gondolsz arrol ha a szóban forgó pasi 3 honap alatt 6 szor tűnt el csupán? A kocsi totál kár lett ez igaz de egy percig nem bánom. És tudod miért? Nevettünk, randiztunk, meg elmondta minden nap hogy mennyire szeret, rózsát hozott. Szóval mindent amit csak lehetett megtett értem. Szegény nő pedig valószínűleg nem aludt, egyedül volt a gyerekkel és ki tudja milyen hazugság miatt de valószínűleg soha nem is kételkedett a pasiban. Tudod te milyen szar ezzel élni? Hogy elvettél mindent valakitől miközben nem is tudtál róla? Nekem az fáj a legjobban hogy ez a pali ott hagyta a legnagyobb szarban a családját. Hát ha van olyan aki szerint ez nem baj és nem érdemelte meg akkor nem tudok ezzel mit kezdeni. Az én lelkiismeretem tisztább nem is lehetne tudod? Mert azóta is rakják fel a közös képeket és végre minden okésnak tűnik köztük. Szóval ja egy őrült ri*anc vagyok. De tessék lehet savazni, csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!