Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged mivel hülyített a férjed, pasid, szeretőd és mennyi ideig?
Engem exem azzal hülyített hogy úgy hívott egyetlenem. Amivel nincs is semmi baj mindaddig amig titokban nincs egy feleséged és egy újszülött kislányod. Nos mivel a haragomat nem tudtam levezetni a pasin mert egyfolytában a kislányra és a nőre gondoltam, úgy döntöttem egy diszkrétebb módot keresek a bosszúra. Jó kis estém volt. Neki meg jó pár ezer forintnyi kellemetlenséget okoztam, vagyis pontosabban a kocsijának amit valamiért nem jelentett. Hát nem furcsa?
Akkor voltam 22 és igen, köztudottan őrült vagyok.
Azért más módja is van annak hogy ha pofára esik a szerető.
1. Nem tűnt fel ennek a kis 22 éves libának hogy a pasi nem érhető el a nap huszonnégy órájában? Azért akinek ujszülöttje van otthon az kb 2 nap alatt kiderül, de legfeljebb hétvégén amikor kötelezően családdal van.
2. Nem az a megoldás hogy anyagi kárt okozunk a másiknak, attól mi még ugyanolyan lúzerek maradunk és nem tanulunk a saját ostobaságunkból, magyarul ez a kis kuurva ugyanolyan buta maradt.
3. Nem kezdünk családos emberrel hanem válogatunk a saját szintünkön a saját korosztályunkból. Ennek miért nem volt jó egy 25 éves bulizós fiatal?
A pasi meg megtanulta hogy ne kezdjen ilyen szarházi tyúkokkal akiknek még a tojás a seggükkön és ovodás modon viselkednek.
Jól tette amit tett a 3-as.
Férfiként mondom ezt, szégyellem,hogy ilyen férfiak vannak,mint aki átverte a 3-as válaszolót.
7# Nem verte át senki. Szimplán nem figyelt a jelekre.
Ne magyarázd már be itt mindenkinek hogy nem lehet észrevenni ha egy pasinak újszülöttje van otthon?
Mennyire lúzernek kell ehhez lenni nem észrevenni?
Atyaég.
Lehet #3-at az én volt férjem széditette. Amennyit otthon volt velem es az ujszülött lányaval, ugy siman hihető hogy egyedülálló (volt hogy 2 napig nem láttam, akkor is csak pár órára jött haza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!