Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ébresszem rá a barátom, hogy rossz az amit csinál?
Ez hol lenne mar normalis, hogy az exeirol keszult meztelen fotokat nezegeti, amikor veled van kapcsolatban?
Az is gaz, hogy szinte csak noket kovet, talan az meg kenyertoresre nem ad okot, de az is megalazo, hogy az exeit koveti.
Mi az, hogy hogyan ebreszd ra? Hat ugy, hogy megkerdezed, hogy akkor most kibe szerelmes? Ha bele, akkor elvalnak az utjaitok. Ha meg beled, akkor kitorli azokat a kepeket/rarakja valami pendrivera es berakja egy ciposdobozba, kikoveti az exeit meg az instas modelleket, mert teged nem fog megalazni nyilvanosan. Ha veletlenul azt mondja, hogy teged szeret meg veled akar maradni akkor meg megkerdezheted tole, hogy miert van szuksege arra, hogy az exe fotoit nezze? Vagy ha szeret, akkor miert csinal olyan dolgot, ami teged bant?
Hiába mentened, ha ő nem akarja.
Márpedig aki ennyire nem tisztel, attól ne szamits semmi jóra.
Én is voltam ilyen helyzetben, teljesen mindegy, hogy szépen vagy “csúnyán” kértem, hogy fejezze be, mert iszonyatosan megalázó, le sem tojta.
Mondjuk az ilyet alapból kérni sem kene, mert felnőtt ember számára evidens, hogy ez nem normális viselkedés.
24N
Én is sokat teszem a gyerek anyja ért és a gyerekekért is!!!
Szeretem is.
De szexben 0. Így mindig ha lehet beszlegetek nőkkel, és kersek szeretőt akiket támogatok is.
"szeretném megvédeni a határaimat"
"Sokat tesz értem"
Valami nem stimmel.
"rossz az amit csinál" - kinek?
Az a fontos, hogy ne hagyd magad, és ne szenvedj.
Nem tudod, mert ő lelkileg/érzelmileg már rég/soha nem volt benne a kapcsolatban veled. Fizikailag is lehet, hogy sosem volt, vagy már régóta nincs, azért takarja a telót, mert más(oka)t dug.
Nem lehet ráébreszteni, hogy helytelen amit csinál, mert nem érsz neki semmit! Csak azért van veled, mert tőled nagyobb hülyét nem talált még eddig, ha rátalál, akkor elhagy. Megvárod? ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!