Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hatásos lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hatásos lehet egy kis szünetet (1 hetet) tartani? Valakinek bejött már?

Figyelt kérdés
6 hónapja vagyunk együtt és azóta meg sem szakítottuk a kapcsolatot. Még 1 napig sem. Ha nem voltunk együtt,akkor folyamatosan irkáltunk a nap 24 órájában szinte,megállás nélkül.Nem.szó szeirnt de értitek.A kapcsolatunk végső fázisába értünk,amikor már sokminden nem úgy működik ahogy kell. Nagyon szeretjük egymást,sírunk mindketten,de sokmindenben nem passzolunk. Ezért a veszekedések miatt majdnem szakítottunk. Többször próbáltuk már megbeszélni és több utolsó esély volt már.Ő már fel is adta ,de én bátorítottam hogy próbáljuk meg másképp és mostmár ez lesz ténlyeg az utolsó esély. Azt mondtam ezúttal tartsunk szünetet amíg nem jön a városomba. 1 hétig ne beszéljünk,addig gondoljunk át mindent..hol rontottuk el,tudjuk meg hogy milyen egymás nélkül. Hátha akkor majd jobban megbecsüljük egymást. 1 hét múlva találkozunk és ez lesz a végső döntés. szerinte a szünet a végét jelenti. Szerintem meg pont hogy ránkfér egy kis szünet. Akár hasznos is lehet.Beleegyezett.Ahogy azt is mondtam hogy ne írogassunk többet ,hanem videóhívás. Írásban sokszor összeveszünk. Ezt se próbáltuk még. Mem tudom mennyire lenne jó ötlet ez a szünet dolog. Ténlyeg segíthet? Kell egy kis tér
2023. máj. 31. 12:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Lathatoan ezt csak te gondolod igy, hogy majd jotekony hatasa lesz a szunetnek. Valojaban mindegy. Ahol 6 honap alatt ilyen problemak merulnek fel, az az eletben nem lesz tartos kapcsolat. Azert mindegy, mert a szunet az egyben szakitas is. Tanuld meg, hogy nem kell megvaltoznod, meg nem kell a masiknak sem megvaltoznia egy kapcsolatban, hogy mukodni tudjon. Bizony, olyan embert kell keresni, aki pont passzol hozzad annyira, hogy nem kell minden aprosagon egymasnak mennetek. Nehez ilyet keresni? Hat persze. De inkabb a keresesbe oldd az energiadat, mintsem a mukodeskeptelen kapcsolat megmentesi kiserleteivel. 7000 nap az 20 ev. Hany napot akarsz meg kiserletezessel meg a masik megvaltoztatasa iranti igenyed kielegitesevel tolteni?
2023. máj. 31. 13:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A szünet csak arra jó, hogy még több problémát okozzon.
2023. máj. 31. 13:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

,,Lehet pont ez a kis szünet alatt jövünk rá hogy mennyire fontosak vagyunk egymásnak".

Nem, kérdező. Ezt azok a toxik emberek szokták mondani, akik nem képesek értékelni a jó dolgokat az életükben. Ha nem jössz rá, hogy fontos a másik, amíg veled van, akkor miért jönnél rá, ha a szünet után megintjra összejöttök? Plusz ezt az egy hét szünet maraságot soha nem értettem. Egy hét semmire sem elég. Ha szünet, akkor legyenek hónapok, az alatt változhat is valami, de egy hét alatt semmi nem fog. 1 hétig nem kellesz, aztán meg jaj de jó lesz megint együtt lenni... Mivan?

2023. máj. 31. 14:32
 14/16 anonim ***** válasza:

"Többször próbáltuk már megbeszélni és több utolsó esély volt már."

6 hónap alatt? Nem sok értelme van ennek így.

2023. máj. 31. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

"folyamatosan irkáltunk a nap 24 órájában szinte,megállás nélkül"

Én már Nobel-díjas író lennék, vagy beleőrültem volna.

2023. máj. 31. 18:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Nálam szünet = szakítás.

Megkell beszélni a dolgokat! Ha nem megy nem kell erőltetni.

2023. máj. 31. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!