Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hatásos lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hatásos lehet egy kis szünetet (1 hetet) tartani? Valakinek bejött már?

Figyelt kérdés
6 hónapja vagyunk együtt és azóta meg sem szakítottuk a kapcsolatot. Még 1 napig sem. Ha nem voltunk együtt,akkor folyamatosan irkáltunk a nap 24 órájában szinte,megállás nélkül.Nem.szó szeirnt de értitek.A kapcsolatunk végső fázisába értünk,amikor már sokminden nem úgy működik ahogy kell. Nagyon szeretjük egymást,sírunk mindketten,de sokmindenben nem passzolunk. Ezért a veszekedések miatt majdnem szakítottunk. Többször próbáltuk már megbeszélni és több utolsó esély volt már.Ő már fel is adta ,de én bátorítottam hogy próbáljuk meg másképp és mostmár ez lesz ténlyeg az utolsó esély. Azt mondtam ezúttal tartsunk szünetet amíg nem jön a városomba. 1 hétig ne beszéljünk,addig gondoljunk át mindent..hol rontottuk el,tudjuk meg hogy milyen egymás nélkül. Hátha akkor majd jobban megbecsüljük egymást. 1 hét múlva találkozunk és ez lesz a végső döntés. szerinte a szünet a végét jelenti. Szerintem meg pont hogy ránkfér egy kis szünet. Akár hasznos is lehet.Beleegyezett.Ahogy azt is mondtam hogy ne írogassunk többet ,hanem videóhívás. Írásban sokszor összeveszünk. Ezt se próbáltuk még. Mem tudom mennyire lenne jó ötlet ez a szünet dolog. Ténlyeg segíthet? Kell egy kis tér
2023. máj. 31. 12:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"6 hónapja vagyunk együtt ... kapcsolatunk végső fázisába értünk, amikor már sok minden nem úgy működik ahogy kell."

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? Egy igazi, komoly kapcsolatban ekkor lángolnak fel az igazi, mély érzelmek, ti pedig már kiégtetek? Mégis mit vársz ettől a kapcsolattól? Mérgezitek egymást, nyűglődtök, kinek jó ez?

2023. máj. 31. 12:11
 2/16 A kérdező kommentje:
6 hónapig egyáltalán nem hagytunk teret egymásnak ,egy kicsit sem . Most azt mondtam neki hogy az egész nap helyett ,csak minden este beszélgessünk..és ne írásban hanem videóhívásban..meg sok mindenen kell változtassunk hogy ez a kapcsolat működjön
2023. máj. 31. 12:12
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a szünet nem ér semmit, mert nem oldódik meg a probléma, az nem ér semmit, hogy videóhívás megy, személyesen kéne beszélni és változtatni, ha nem lehet, akkor pedig szakítani.
2023. máj. 31. 12:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez halott ügy, de addig húzzátok, amíg akarjátok. Szerintem egy kapcsolatom sem volt, ahol az első 6 hónapban veszekedtünk volna bármin is, nemhogy azon gondolkodjunk, hogy szünet kellene, pedig én is szeretem a folyamatos kontaktot, általában minden nap beszélek azzal, akivel épp alakul valami vagy már együtt vagyunk.

De ha 6 hónap alatt egymás agyára mentek, akkor szerintem nem egy hét pihi kell, hanem elköszönni egymástól.

2023. máj. 31. 12:16
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

"Többször próbáltuk már megbeszélni és több utolsó esély volt már." - Semmi értelme.

"Ő már fel is adta ,de én bátorítottam hogy próbáljuk meg másképp és mostmár ez lesz ténlyeg az utolsó esély."

- Persze Pityu.

"szerinte a szünet a végét jelenti. Szerintem meg pont hogy ránkfér egy kis szünet. Akár hasznos is lehet.Beleegyezett." - Igaza van és ő úgyis fog hozzáállni, hiába vetted rá, hogy jót tesz a "szünet" de nem fog tenni, mert:

"egymásnak ,egy kicsit sem . Most azt mondtam neki hogy az egész nap helyett ,csak minden este beszélgessünk..és ne írásban hanem videóhívásban..."

Sok mindenen kéne változtatni!!! 6 hónapról van szó és veszekedtek.

"Nagyon szeretjük egymást,sírunk mindketten,de sokmindenben nem passzolunk."

EZ NEM SZERELEM, EZ FELLÁNGOLÁS, KAPCSOLATFÜGGŐSÉG, OBSSZESZÍV ÁLLAPOT!

2023. máj. 31. 12:21
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
6 hónap után szünet? Nem működik a szünet. Főleg nem egy pár hónapos kapcsolatban.
2023. máj. 31. 12:29
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
6 hónap után ilyeneken gondolkoztok? Egyértelműen nem működik, nem illetek össze. Ide nem szünet kell, hanem szakítás.
2023. máj. 31. 12:31
 8/16 A kérdező kommentje:
Lehet pont ez a kis szünet alatt jövünk rá hogy mennyire fontosak vagyunk egymásnak és hogy ugyanazokat a hibákat nem követjük el
2023. máj. 31. 12:45
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Mert milyen hibákat lehet elkövetni egy 6 hónapos kapcsolatban?
2023. máj. 31. 12:48
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

Nem passzoltok, te magad írtad.... Ezt nem lehet helyrehozni! Mit akarsz, hogy az egyik, vagy mindketten porcelánként bánjon a másikkal, ne merjen szólni se, ne legyen véleménye, vagy mi?

Elveszítenétek önmagatoka, önmagát az egyik. Ez mióta jó attitűd?

Hány éves vagy, 12?

Akkor lenne értelme, hogyha igen, nem napról napra beszélnétek órákat, hanem naponta, két-három naponta és megismernétek egymást, tolerálnátok egymást bizonyos fokig(!), kompromisszumot kötnétek, tudnátok, hogy miben kéne változni, viszont ha ti ellentétek vagytok és meg se halljátok a másikat, akkor nincs jelentősége a "szerelemnek" semminek nincs igazából.

2023. máj. 31. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!