Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baráom megvádol olyanokkal hogy biztos a barátnőmmel tesztelem, meg lehúzza az önbecsülésem ha tetszem vkinek hogy biztos csak szexre. Mit mondjak ezekre?
Pl valaki jelölte a facen, erre azt mondja hogy biztos én tesztelném őt vmi bnőmmel, holott én nem is vagyok ilyen faces, meg ilyen dedós hogy majd a bnőmmel szívatnánk. A bnőim is komoly nők és nem ilyen szinten vannak.
Ez engem sért. Mondtam nem erre vmi undorito grimasszal mondja hogy de tesztelem biztosan.
Másik meg hogy tetszem egy srácnak évek óta, erre ledegradálja hogy biztos csak meg akar d.gni. (miközben egy nagyon aranyos szelíd srác)mert szerinte mást nem is akarhatnának tőlem?
Amikor ilyeneket mond, miket mondjak rá?
#3 de ebből nem ért.
Még szakítás után is azt fújná hogy én tesztelem, meg akinek tetszek az mást nem is akarna tőlem.
Nekem az a célom hogy fogja fel hogy én nem tesztelgetem nem vagyok ezen a dedo szinten, és nem csak annyit látnak ki belőlem hogy elvinnének egy körre.
Lehet téged nem zavarna ha vádolnak engem igen.
Ez történhet akár munkahelyen is mi lenne ha ott kennének vmit rám? És menne ez hogy de nem-de igen - de nem-de igen?
Azt akarom hogy felfogja hogy nem tesztelem és nem kihasználna az a srác, teljesen más.
Ha tetszik neki ha nem. Nem vagyok azon a nyomorult szinten hogy én facebúkón tesztelgessek vkit vmi öribarinőcikkel. Én nem ez a szint vagyok.
Folyamatosan sért. Le akarom úgy reagálni hogy képbe is kerüljön rendesen.
Akkor valami velős ütős üzenet?akár úgyis, hogy figyu anyád tesztelget talán én nem, és az a fiú több mint a többi, nem ösztönszint és ne hari de tiltalak. Húzz a ..ba/be.
Ezt vki szebben de ütősen meg tudná fogalmazni?
Küldd el neki ezt a dalt:
https://www.youtube.com/watch?v=ARvUKFix1vs
Jöjj össze egy sráccal, és legyen boldog kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!