Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem foglalkozik velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem foglalkozik velem a párom ?

Figyelt kérdés

A párom nem szeret velem lenni nem foglalkozik velem nem szexel velem az exevel nagyon sokat foglalkozott születésnapot tervezett neki tortát készített neki

Nekem semmit az én születés napomon semmi nem volt nem az esett rosszul hogy nem vett tortát hanem hogy a szobába töltöttem egyedül és nem vette a fáradságot se arra hogy jobban érezzem magam

3 hónapos terhes vagyok és olyan mint ha nem is léteznek neki nem vesz észre olyan érzés mint ha nem szeretne

Minden nap csak sírok mert könyörögnom kell egy kis kedvességért

Mi lehet az oka hogy eltávolodott tőlem ?

Nő vagyok 22eves

A párom 23 éves

2023. máj. 29. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Mi azt honnan tudjuk szerinted?
2023. máj. 29. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"3 hónapos terhes vagyok"

Na ezért távolodott el tőled.

Gyakori példa az ilyen.

2023. máj. 29. 22:34
 3/6 A kérdező kommentje:
A terhességem ennyire felkavarta ? De miért ?
2023. máj. 29. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

S így bevállaltad a gyereket?

Leírásod szerint ez a kapcsolat már jó ideje halott.

Miért vagy még vele, főleg gyereket vállalva???

Az oka számtalan dolog lehet, ám te vagy ott vele, te ismered (vagy sem), te kommunikálsz vele (vagy sem)... Neked kellene tudnod.

Aki pedig ex felé kacsintgat vissza... Off.

El kell engedned... Csak szegény gyermeket sajnálom, hogy ilyen szülőkkel lesz áldott. :(

Mindig a gyerekek szívják meg a felelőtlen emberek tetteit.

2023. máj. 29. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha olyan érzés, mintha nem szeretne, akkor nyilvánvalóan nem szeret.

Miért vagy egyáltalán vele, ha ennyire semmibe vesz?

Honnan tudod, hogy hogyan bánt az exével? Gondolom elmondta, ami külön gyökérség tőle, ha veled meg nem úgy bánik.

Ha könyörögnöd kell a kedvességért, az már régen rossz. Nagyon gyorsan lépj le, mert ennél csak rosszabb lesz.

2023. máj. 30. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem csinál érted dolgokat, nem szeret. Jobbat érdemelsz. Olyat, akinek te vagy a no1 prioritás.

Gyermeket sajnálom.

2023. máj. 31. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!