Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér bele?
Nem velem történt, hanem a baráti társaságban, én csak szemlélő voltam, de kíváncsi vagyok mások véleményére.
Fesztiválon vagyunk, van egy lány, akit a párja nem tudott elkísérni (közbejött valami, munkaügy, lebetegedett, akármi). A lányt megkörnyékezi egy férfi, táncol mellette, váltanak pár szót. A lány nem ér hozzá, de hagyja, hogy a férfi tánc közben többször is megérintse, legyen fizikai kontaktus. Majd a lányt meghívja egy italra, a lány elfogadja, közben beszélgetnek. Megint tánc, majd szétválnak és többé nem látják egymást, nem beszélnek, ennyi volt.
Számodra ez beleférne-e? Feszegette-e a lány a határokat?

- Képzeld, tavaly voltam a volt tiválon és a sziget tiválon.
- Mi van?
- Gondoltam, beszélgethetnénk végre fesztelenül.
"Persze ha érzem, hogy nyomulna"
Úgy értem, hogy idegen férfi megy hozzá oda. Ha egy idegen odamegy egy buliban egy lányhoz, akkor az elég egyértelmű. Neked fordítva is rendben van, hogy a párod egy buliban odamegy táncolni egy idegen lányhoz, megfogja a derekát közben, majd elviszi meghívni egy italra?

Hát őszintén szólva ha az én párom csinálna ilyet nálam nem férne bele..
De a barátnőm is kiakadna fordított esetben valószínűleg!
Eleve miért akar bárki testi kontaktba kerülni egy másik emberi lénnyel a párján kívül? Az még oké ha egy baráti társaság és többen táncolnak de egy ismeretlennel szerintem fucsa..

#6 idegen férfi sem feltétlen akar mást, lehet csak táncolni. Igen, a párom is táncolhat mással. Nem ovisok vagyunk. Jártunk táncolni együtt és igen, nem csak együtt táncoltunk. Nyilván van különbség tánc és tánc között. Ha valaki táncol, megfogja a kezem, derekam, hátam az rendben van. A vonaglás, tapi nincs rendben.
Az ital kicsit más, ott egyértelmű ki a kezdeményező. De itt is van az a helyzet, ami rendben van. Pl táncversenyeztek aztán meghívja mert a csaj győzött.
Nem fogok másra gondolni, eléggé magabiztos vagyok a kapcsolatomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!