Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szakítás tünetei?

Figyelt kérdés

Tegnap este szakított velem a barátom több év után én pedig végigsírtam az éjszakát mert továbbra is nagyon szeretem én hülye. Tudjátok, az a sírás amikor kb levegőt sem kapsz. Ráadásul megtudtam hogy pár hónapja már megcsal egy másik lánnyal...

Na mindegy, szóval ma reggel egyáltalán nincs étvágyam, nem tudom az ételre gondolni se, hasmenésem van és folyamatosan émelygek. A telefonomon bekapcsoltam a ne zavarj módot, senkivel nem akarok beszélni.

Ez normális vagy valami bajom lehet? (a testi tünetek miatt)

Ez az első szakításom, ugyanis ő volt az első komoly barátom.

22L

2023. máj. 29. 09:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi! Edzettem reggel egyet és nagyon picit jobban lettem de ennyi így sem tudtam ma még egy müzlin kívül többet.

írtam neki még egy utolsó üzenetet de azt már csak el sem olvassa pedig elérhető.

2023. máj. 29. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
Mit írtál neki?
2023. máj. 29. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben tiltanám.
2023. máj. 29. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!