Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szakítás tünetei?

Figyelt kérdés

Tegnap este szakított velem a barátom több év után én pedig végigsírtam az éjszakát mert továbbra is nagyon szeretem én hülye. Tudjátok, az a sírás amikor kb levegőt sem kapsz. Ráadásul megtudtam hogy pár hónapja már megcsal egy másik lánnyal...

Na mindegy, szóval ma reggel egyáltalán nincs étvágyam, nem tudom az ételre gondolni se, hasmenésem van és folyamatosan émelygek. A telefonomon bekapcsoltam a ne zavarj módot, senkivel nem akarok beszélni.

Ez normális vagy valami bajom lehet? (a testi tünetek miatt)

Ez az első szakításom, ugyanis ő volt az első komoly barátom.

22L

2023. máj. 29. 09:05
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
100%

Normálisnak mondanám.

Feldolgozni fel tudod a történteket?

Ismered a miérteket?

2023. máj. 29. 09:10
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Ez ilyen "sport". El kell fogadni. Mást úgy sem tudsz tenni. Elkeserítelek, valószínű lesz még ilyen az életedben.

Ha tudod a miérteket, és hibásnak érzed magad valami miatt, talán legközelebb másként cselekszel. Ha csak Ő az oka, akkor hidd el jobb így.

2023. máj. 29. 09:23
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Normális igen.

Az első két hét nagyon szar, semmihez nincs kedved és egész nap szomorkodsz. Ezen csak túl kell esni. Aztán hónapokig váltakozik majd, lesznek jobb és rosszabb napjaid, de a rosszak már nem lesznek olyan intenzívek.

Próbálj minél több programot csinálni. Fél év alatt túl tudsz lenni rajta, ha nem beszéltek :) De ne is tudj róla semmit, ne nézegesd a profilját, kérd meg a közös barátokat, hogy ne adjanak le róla infót.

2023. máj. 29. 09:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A stressz miatt a gyomrosavad valószínűleg az egekben, ez pedig hozza a leírt tüneteket. Szóval igen, ha stresszelsz ez normális. 33/F
2023. máj. 29. 09:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális.
2023. máj. 29. 09:38
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Gyere mennyünk el valami programra.
2023. máj. 29. 09:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez olyan, mint egy haláleset, bekapcsolja a gyász üzemmódot.
2023. máj. 29. 09:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális.

Én az első szakításom után alig tudtam enni, hánytam és teljesen magam alatt voltam.

Ezt az időszakot egyszerűen csak valahogy túl kell élni. Lesznek jobb és rosszabb periódusok, de hónapok múlva már sokkal jobban leszel feltehetőleg.

Próbáld meg magad majd lefoglalni, tanulás, barátnők, sport, önismeret, stb.

A lényeg, hogy eszedbe se jusson visszafogadni vagy szexelni vele(mert az ilyen megcsaló tetűktől ez is kitelik, hogy még bepróbálkoznak, ha más nem jön nekik össze).

Kitartás! Hidd el, pár hónap múlva már csak nevetni fogsz ezen az egészen!

2023. máj. 29. 09:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez normális.

Ne ragadj bele semmiképp se ebbe az állapotba. Nyilván most sokként ért a dolog, kell pár nap, míg újra produktív tudsg lenni. De utána tölts időt a barátaiddal, rokonaiddal, munkával, tanulással, hobbival, sporttal, stb. Az fog segíteni átvészelni a gyászt, ha sikerül elfoglalnod magad.

2023. máj. 29. 11:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt nem kár érte. Üsd el az időt, töröld a közös fotókat a cuccait tedd egy dobozba majd pár hónap múlva jöjjön el érte.

Zene hallgatás film nézés esetleg tanulás, sport le tud kötni.

Ne menekülj más pasik karjába mert hosszú távon nem tesz jót.

Esetleg vegyél be sav lekötőt.

2023. máj. 29. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!