Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves friss házasok vagyunk. Több problémánk van, Férjem nem szereti ha csupasz, Ő mindig csak reggel akar szexelni, ami nekem fárasztóbb mintha lefekvéskor .Ti hogyan oldjátok meg?
Külön albérletben laktok de a főberlővel együtt? A külön nem azt jelenti hogy van egy másik lakás is? Miért nem ott vagytok? Ennél nem lehet rosszabb...
Meg hogy tudtatok egy ilyen helyet választani? Ide normális ember akkor se megy, ha neki fizetnek érte...
Egy honapig szexelterek, vagy havonta egyszer házasság előtt?
Ez nagyon meggondolatlan lépés volt, főleg hogy ezek szerint fogalmad se volt kihez mentél hozzá. Ez egy tipikus bántalmazó kapcsolat, ahol igazábol nem is tudom mi lenne ha egy idegen nem látna, es hallana mindent... Lehet már meg is vert volna. Remélem nem hitelek miatt házasodtatok ilyen felelőtlenül.
Én is azt mondom válj el, tedd kicsit rendbe az életed, és legközelebb csak alapos ismeretség, együttéles után menj férjhez, akkor kevésbé érhet meglepetés. Nem kell elsietni semmit.
"noha a főbérlő azt ígérte három hónapon belül elköltözködnek anyósához, ez máig nem történt meg. "
Akkor el kell jönni onnan, vagy együtt, vagy külön.
Ha van munkád, akkor tudsz egy szobát bérelni, ami valószínűleg sokkal jobb, mint a mostani helyzet.
Ez kamu polgárpukkasztás, ilyen nincs...
"Amikor házasságot kötöttünk férjemnek azt követően voltak kívánságai hogy alul nem lehetek csupasz, mert neki arra fel sem áll stb. "
Ez kamu, inkább fordítva lenne elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!