Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves friss házasok vagyunk. Több problémánk van,
Férjem nem szereti ha csupasz, Ő mindig csak reggel akar
szexelni, ami nekem fárasztóbb mintha lefekvéskor .Ti
hogyan oldjátok meg?
21/36 A kérdező kommentje:
Én nem írtam azt hogy családom lenne, vagy van. Nincsen családom és egyenlőre nem is lesz amíg meg nem oldódnak a problémáink. De azt írtam, hogy részemről a külön élés gondolata is felmerült, de annak is vannak akadályai. Hova menjek lakni élni? Stb. Fiatal vagyok még, és találok magamnak egy normális párt, akivel elfeledtetők a jelen helyzeteim, örökre. Sajnos tanultam a hibáinkból.DE abban az egy hónapban semmi jelei nem mutatkoztak, mint amik értek a házasságomat követően.
Ne haragudj, de te teljesen hülye vagy, hogy ennyire ismeretlenül beleugrottál egy házasságba 20 évesen? 🫣
2023. máj. 29. 17:02
"minden baja volt, mindenbe belém kötött, kajába, takarításba, még abba is ha a barátnőmmel beszélgettem. Külön albérletben lakunk, de a főbérlőnkkel egy lakásban"
Mindezek mellett neked az a problémád, hogy a férjed melyik napszakban szeret szexelni és mik a borotválkozási preferenciái? Könyörgöm, egy bàntalmazó kapcsolatban vergődsz idegenekkel összezárva egy ajtók nélküli lakásban... 🤯
2023. máj. 29. 17:09
24/36 A kérdező kommentje:
Mindezek a házasságom után jöttek elő. Mi köze ennek a házasságom előtti életemhez? Ti vagytok a hülye csitrik akiknek a tojáshéj ott van még! Értitek? Akik le hülyéztek alaptalanul.
Alaptalanul😀 viccelsz? Itt valamelyik valaszado felsorolta, mik a problemak ezzel az egesszel. Ha neked ez megfelel es a valaszolokat savazod, hat nem kell kerdest feltenni, oldd meg magadnak az eletedet. Ha mar olyan nagylany vagy, hogy felnotteset jatszol 20 evesen, holott a tojashej meg a te seggeden van.
2023. máj. 29. 18:34
Ne bántsátok a kérdezőt, segítségért jött. Ilyen stílussal én is nehezen hinném el, hogy segítő szándékkal írjátok a kommenteket.
Kedves kérdező, te is látod, hogy sok probléma van ezzel a kapcsolattal, élethelyzettel. Nem tudom, miért ugrottál bele ebbe a helyzetbe, házasságba, de biztató, ha azt mondod, hogy ki tudnál lépni belőle. A leírtak alapján a férjed nem becsül igazán. Fiatal vagy, találsz jobbat ennél.
Próbáld meg összeszedni magad és anyagilag is kis tartalékot gyűjteni. Tervezd meg okosan, hova menj, ki tud segíteni stb. Tanulj ebből az esetből és ismerkedj tovább, költözz össze a pároddal előbb, lássátok, milyen együtt élni. Csak stabil, jól működő házasságba vállalj gyermeket.
Sok sikert!
2023. máj. 29. 18:45
"Ti vagytok a hülye csitrik akiknek a tojáshéj ott van még! Értitek?"
Muci, 42 vagyok, 15 év házassággal, két gyerekkel, te meg egy 20 éves, aki idegeneket kérdezget, hogy mi van, ha a férje 'nem szereti, ha csupasz', miközben az egész élethelyzete egy értelmezhetetlen kuszaság...
Nézd, nem tudom, milyen tanácsra vársz, a kapcsolatod nyilvánvalóan sz.r, nagyon fiatal vagy még, szerintem keress jobbat.
2023. máj. 29. 18:51
Kérdező, ez a hiszti, amit itt leversz, már 16 évesen is ciki.
Ha ennyire kikéred magadnak, hogy nagylány vagy, akkor hogy nem sikerül összeraknod, hogy ez egy bántalmazó kapcsolat, amiből mielőbb le kéne lépni - ha már akkor nem gondolkoztál, mikor egy hónap után hozzámentél a pasihoz?
2023. máj. 29. 18:56
29/36 A kérdező kommentje:
26-os válaszolónak köszönöm szépen a tanácsokat! Sajnos itt ezeken a posztokon bárki hozzászólhat bizony vannak nagyképű hozzászólók is bőven. Én ismétlem a házasságom után kerültem ebbe a helyzetbe. Mi a férjemmel 18 éves koromtól együtt jártunk és a házasságom előtt egy hónappal feküdtünk le, akkor a páromnak nem voltak kifogásai ha csupasz voltam alul vagy szőrös jó volt neki bárhogyan. Amikor házasságot kötöttünk férjemnek azt követően voltak kívánságai hogy alul nem lehetek csupasz, mert neki arra fel sem áll stb. De az albérletet is olyan ígérettel vállaltuk ott, hogy elköltözik a főbérlő, ez sajnos nem így történt. Nyilván ha elköltözött volna nem zavart volna az, hogy ajtók nincsenek. Így jártam sajnos, amiből sokat tanultam.De azt is írtam korábban, hogy már gondolatban megfordult bennem a költözködés, a férjem nélkül. De hova menjek? A rokonaim 200 km re laknak, szüleim korán meghaltak, testvérem nincs. Kitől kérjek segítséget, ha nem itt? És ebből is egyesek elferdített szenzációt tartanak e portálokon. Én segítséget kértem itt, mert nincs kitől mástól, de látom ez tehernek számít egyeseknek akik nem is a problémámról beszélnek igazából. Köszönöm szépen azoknak akik valóban segítettek nekem az orvoslásban, azok szerintem már olyan középkorúak, akiknek van tapasztalatuk. Köszönöm.
2023. máj. 30. 13:46
Kapcsolódó kérdések: