Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értékelik a mai lányok a romantikát, az udvarlást?
Sziasztok lányok és fiúk!
Nem értem,miért nézitek levegőnek azokat a fiúkat/lányokat,akik normálisak,csendesebbek,visszahúzódóbbak és miért részesítitek előnyben az olyanokat,akik bunkóznak,beszólnak,tolakodóak és csak használati tárgyként kezelnek Titeket?!(tisztelet a kivételnek)
Én,mint fiú egyáltalán nem tartom régimódinak az udvarlást,még akkor sem,ha manapság sokan így vélekednek róla. Az udvarlás azt fejezné ki,hogy szimpatikus a másik,lényegében figyelemfelhívás,hogy érdekel a másik.
Sokkal szebbnek,emberibbnek tartom,ha valaki kedvesen közeledik,barátkozik,meg akar ismerni,mint aki azonnal belecsap a leves közepébe! Most őszintén , mi a baj azokkal,akik tisztelettudóak,udvariasak? Miért kell pont őket ,sokszor megalázó módon lerázni? Nem normálisabb lenne megmondani inkább,ha nem jön be a pasi,mint játszani vele vagy kibeszélni,mondván "régimódi",vagy "lúzer"? Az is "szép" dolog,amikor azt mondjátok a másiknak: "Maradjunk csak barátok!" Mit is jelent ez számotokra? Talán azt,hogy ne beszéljünk többet? Akkor mondjátok ezt,ne hazudjatok!(szintúgy tisztelet a kivételnek).
Azt megértem,hogy sokan csalódtatok ( én is többek között),de mégsem kellene mindenkit lepattintani! Ezzel csak ártotok mind magatoknak,mind annak,aki közeledne!
Tessék nyitottnak,őszintének lenni,az udvarlókat nem elküldeni! És azok inkább maradjanak csendben,akik előidézik azt,hogy mindenki retteg a csalódástól,attól,hogy kihasználják! Nem nyavalyogni kell az ilyeneknek,hogy "egy rendes pasi/nő sincs ezen a földön"! Van,csak aki normális,azt is elrontja a sok,érzelemszegény szexéhes állat!
Elnézést a regényért vagy ha eltértem volna a témától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!