Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem vagyunk együtt úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyunk együtt úgy érzem nem szeret, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vannak önbizalmi problémáim ez tény.

Kb 3/4 éve a párom egy családtagját előtérbe helyezte velem szemben, ez a családtag nem tisztelte a határait mondjuk nem is volt állítva. Bármikor ugrott neki. Én szóltam neki hogy ez zavar és sok amit megenged. Úgyhogy felállította a határokat és ez a családtag is szép lassan beletörődött ebbe. Viszont engem nagyon megbántott ezzel a barátom, megijedtem hogy más fogja irányítani az életünket. Nem tudtam még ezen túllépni mert félek hogy megint meg fog történni, illetve nyilván ez az ember nem kedvel mert miattam nem ugrál neki minden füttyszóra. Szerencsére nem az anyja :D

Amikor együtt vagyunk minden jó és akkor érzem hogy szeret és tényleg bizonyította hogy én vagyok neki a legfontosabb. De amikor munkában vagyok vagy otthon de ő nincs ott akkor ezen agyalok és úgy érzem nem szeret annyira, meg hogy nem lesz nyugodt életünk. Pedig ez tényleg rég volt már ideje lenne elfelejtenem.

Mit tegyek? Neki mondom néha hogy még zavar és olyankor összeveszünk miatta.

2023. máj. 25. 11:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Biztos, hogy a rokona? XD Nem tudom elképzelni, hogy ennyire rá legyek kattanva bármelyik rokonomra is, pedig jóban vagyok velük.
2023. máj. 25. 12:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát találkoztam az egész családjával, kétlem, hogy csak eljátsszák :D
2023. máj. 25. 12:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Miféle rokon és miben segít neki? Azért ez sem mindegy. Jobb lenne, ha a rokon a saját talpára állna, de ha a párod befolyásolható nem tehetsz semmit, neki kéne rájönni, hogy nem lesz jó hatással a kapcsolatra. Mindezek ellenére ha 3/4 éve történt az utolsó olyan eset, hogy téged hanyagolt és rá fordította az idejét, de ma már csak beszélnek én nem kerítenék neki nagy feneket.

Fejezd be az agyalást, mert nincs rá okod, kit érdekel mi lesz 2 év múlva, hogyha egyszer megvagytok? Az lesz előbb utóbb, hogyha nem stoppolod a beteges attitűdöd, hogy a párod okkal, JOGOSAN hallgat a rokonra! Bebizonyítod neki, hogy igaza volt, ha a rokon néha/sokszor a hátad mögött rágja a fülét veled kapcsolatban!

Hagyod győzni? Te fogod a rövidebbet húzni, lehet úgy, hogy szépen kirak, mert megelégeli, hogy hiába mutatja ki, hogy szeret, te vagy a prioritás te akkor is vitázol vele a rokon miatt, lehet, hogy előbb megcsal és aztán szakít!

És te leszel a fő bűnös, mert beletaszítottad abba, hogy elengedje a kezeid vagy így vagy úgy.

Önbizalomhiányban szenvedsz, rendben van menj kezeltetni magad, koncentrálj másra is mint a párod és a rokon.

Nem is értem komolyan, hogy miért kell a jövőt illetőleg remegni, amikor jelenleg minden szuper és már évek teltek el!

2023. máj. 25. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:

1-es Szàmbòl vetted ki a szòt.Èn ugyan ezeket tapasztaltam, hogy unatkozò nőnèl nincs rosszabb.

Le a kalappal elötted, hogy ezt ìgy felismerted ès le is ìrod.

Èn azt hittem, hogy ilyen nő nem lètezik.

Minden tiszteletem a tièd!

2023. máj. 25. 14:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de egész biztosan ez a problémád, amit leírsz? Mert nekem eléggé úgy tűnik, mintha valamit ki akarnál vetíteni erre a problémakörre. Akár a saját önbizalomhiányodat, akár valami más kapcsolatbeli problémát.

Amúgy meg az a megoldás, hogy nem agyalsz előre, nem cseszegeted a párod, de résen agy, és abban a pillanatban, hogy azt veszed észre, elkezdi megint előtérbe helyezni a rokont, akkor figyelmezteted. Nem megvárod, hogy elfajuljon a dolog. (Azt sosem értettem, miért kell megvárni, bőven lehet időben szólni, mert van átmenet a még semmit nem csinálok meg a másiknak és a minden szavára ugrok, mint egy csicska között.)

2023. máj. 25. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!