Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám helyre hozni ezt a kapcsolatot?
Azt a férfit, aki megüt egy nőt messze el kell kerülni! Ennek már rövid távon is beláthatatlan következményei lesznek, főleg, ha az eddigieket megúszta! A saját érdekedben mondom, hogy minden más másodlagos, szeretheted akárhogy, ez akkor is egy erkölcsi nulla!
Itt nem a kapcsolatot kéne rendbe hozni, hanem a barátodat. Az ürge nem tisztel a legkevésbé sem, sőt, mintha idegesítenéd is, nem? Egyébként szerintem a megoldás egy kiadós verés lenne, csak ebből már kinőtt a lelkem...
Tegyél magadnak egy szívességet, legyen önbecsülésed, és szakíts vele!
Na ide illik a kedvenc idézetem...
Mindig látjuk, melyik lenne a legjobb út, de mindig azon az úton járunk, amelyikhez hozzászoktunk.
Nem kellett volna azt hagynod hogy megüssön!!
Én biztos szakitottam volna, abban a pillanatban, mert rajta kivűl találhatsz sokkal jobbat, de legalábbis olyat aki igazán szeret téged és szerintem, te is új lapokról indulhatnál! Az nem szép tőlled hogy megcsaltad, mert igy megingott feléd a bizalma és már nem vagy számára olyan fontos!
Azt tanácsolom hogy állj a sarkadra és vess véget az egésznek, mert ez nem egészséges.. a szerelem egyszer elmúlik és csak a szeretet marad és a bizalom, de ez nálatok nincs meg!Ezért nincs értelme!
Ja és még nagyon fiatal vagy, nem veszett el semmi ha ezt lezárod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!