Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a lány tudni szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány tudni szeretné ,hogy találkozunk - e vagy vége köztünk ,de én nem írok neki ,az nem fer? Lassan 3 éve ismerem. Kicsit felhúzott,mert folyton cseszegetett, hogy programokat akar, tali, de nekem ez nem volt túl komoly

Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem 'fer'

mentsd meg a csajt magadtól

2023. máj. 24. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy nem vagy több 16-nál!
2023. máj. 24. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Légy vele őszinte végre,és itt amit leírtál,oszd meg vele is! Joga van tudni,és mást keresni!
2023. máj. 25. 00:15
 4/5 anonim ***** válasza:
96%
Légy őszinte. Most mennyiből tart megírni legalább neki, hogy nem szeretnél tőle többet semmit?!
2023. máj. 25. 02:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Találkozni akart, meg programokat úgy, hogy te elhitetted vele, hogy érdekled? Felháborító! Legyen már annyi gerinc benned, hogy legalább annyit írsz, hogy vége! Ha már eddig raboltad az idejét, holott részedről nem volt komoly.
2023. máj. 25. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!