Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új kapcsolatom van, és barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolatom van, és barátnőm egy rendkívül őszinte lány, és nyomokban sem tartalmaz megfelelési kényszert. De sajnos rólam is elmond olyanokat, amiket kínosnak érzek, én máshogy működök. Ő lenézi, ha bármit is szégyellek, ami igaz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 22:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Tanulj tőle. Ő csinálja jól.
2023. máj. 25. 08:47
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves? :D
2023. máj. 25. 12:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi naiv benne?
2023. máj. 25. 12:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond veled, hogy saját magadat sem mered felvállalni. Csinálsz gáz dolgokat és szégyelled, mert másoknak akarsz megfelelni... Én nem néztem a Való világot, mert szerintem valóban szenny műsor. De ha már csinálsz valamit, akkor vállald fel. Szerintem a csaj oké. Mégis mi az isten van abban, ha szereted Billie Eilisht? Semmi. Ez vagy te, ez van. Nem ez határozza meg az iq-d és az egész személyedet.
2023. máj. 25. 17:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Én elsőtől az Aureliosig néztem a Való Világot. Ciki vagy nem, 20-as éveimben voltam, és még szűz.

Az a baj a világgal is, hogy akárki akármit csinál, ahhoz mindenki költ valami buta feltételezést. Ha megismernél valakit, aki tök jófej, majd kiderül, hogy azt szereti, amit te lenézel, nem zavarna annyira, mintha megtudnád elsőre, hogy mit szeret. Utána megismerni sem akarod.

2023. máj. 25. 17:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi is nézünk trash-t meg vetélkedőket, meg még egyéb mást. :D De minket nem néznek le emiatt és tudunk róla beszélgetni. Pld elmesélünk valami vicceset belőle, nevetünk rajta, aztán jön egy másik téma. Vagy felhozunk belőle valami botrányt, kivesézzük, aztán témaváltás. Semmi extra. Ők is találkoztak már ezekkel ilyen-olyan formában, sokan facebook-on, tiktokon összevágva. Nem kell ezeket szégyelni, ha mellette van más, komoly témád és a humorod is jó. :)
2023. máj. 25. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp azt mondanám, hogy nyílj meg a párodnak. Ha ilyen közel vagytok már egymáshoz, akkor nyugodtan adhatod magadat.

A gondolataidat-félelmeidet-szorongásaidat is megbeszélheted vele. Mindent. Ez a legjobb dolog egy kapcsolatban, ha a párod a legjobb barátod is egyben.

2023. máj. 25. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!