Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nekem vannak gyökér exeim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem vannak gyökér exeim?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre hogy mindenki szeretettel gondol az exeire, közös képekkel nosztalgiázik, sose mond róla rosszat, a szakítás oka nem valami nagy dolog, csak kiszerettek egymásból vagy elfejlődtek egymás mellett.

Erre vagyok én, aki egyikre sem emlékszik szívesen vissza :D Vagy rosszban váltunk el, vagy nem, csak szimplán lezártam már és nem adott nekem annyi jót hogy visszavágyjak.

Még valaki?

2023. máj. 23. 08:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen nekem is az volt a baj, hogy fiatalon nem volt elég emberismeretem, illetve 18 évesen csak az számított, hogy szerelmes lettem, az nem, hogy milyen ember.

Meg 24 évesen volt egy két hónapos kapcsolatom, a srác megcsalt, persze ilyenkor szokás azt mondani, hogy erről én tehetek, mert nem kapta meg tőlem azt, amire vágyott. Hát nálunk úgy volt, hogy szerelmes volt az exébe, meg szexeltek is, csak a csajon múlt, hogy nem akarja újrakezdeni, mert neki közben lett új palija. Összejött velem, de továbbra is őt szerette és őt dugta, már az első naptól. Tehát itt nem is én rontottam el valamit, eleve úgy állt hozzám, hogy úgyse fog szeretni, hiszen neki más az igazi. Én meg nem vettem észre egyből, mert nem történt változás, mert ugyanúgy viselkedett, azt meg együttélés nélkül nem tudhattam, hogy mikor nincs otthon, bármit hazudhatott, hogy mit csinált aznap. Persze rájöttem és hamar vége is lett :D

2023. máj. 23. 11:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legjobb, hogy vége lett. Én is így jártam 2 exemmel, hogy nem voltam jó emberismerő. Az első teljesen életképtelen, de szó szerint, a második pedig nárcisztikus volt beteges féltékenységgel (amit nem én okoztam nála, hanem eleve úgy ment bele a kapcsolatba, hogy őt szinte minden exe megcsalta és nem bízik a nőkben, így bennem sem). Inkább nem részletezném milyen messze ment el emiatt. Szóval én nem tartom magam se rossznak se hibásnak, mert nem gondolok rájuk szeretettel. Megvan az oka, miért nem.
2023. máj. 24. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!