Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem egy ideje nem úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egy ideje nem úgy néz rám. Nem mondta de észreveszem, hogy nem kíván nem közeledik. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 09:07
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Ha én kezdeményezek, akkor nincsen gond. Csak kedvtelen.

Ő magától nem kezdeményez..

2023. máj. 22. 14:51
 22/25 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint azért a vonzalom magam megvan még. Csak valamiért nem marad lelki ereje a kezdeményezésre. Remélehetőleg meg tudja oldani ezt a problémáját.
2023. máj. 22. 15:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Az, ha gond van és nem mondja el, annak két oka lehet: egyik, hogy nem szokás nálatok megbeszélni a problémákat, és inkább magában gyötrődik, vagy a másik, hogy nem akar téged terhelni vele, mert esetleg olyan dologról van szó, ami téged lelkileg megviselni (szerinte), és inkább megpróbálja egyedül megoldani. Ha beszéltek, az a fontos, hogy ne faggatózz, hanem finoman próbáld ezt kipuhatolni. Érezze, hogy bármi van számíthat rád, mellette állsz és legyen vele tisztában, hogy egy család vagytok, közösen kell megoldanotok bármilyen gondot.
2023. máj. 22. 16:49
 24/25 A kérdező kommentje:

23

Szerintem biztosan a második lehet.

Nálunk nincs olyan hogy ne beszéljük meg ha gond van (legalábbis eddig ezen kívül). Nyíltak vagyunk egymás előtt ezért nem értem.

Éreztetem vele mindenképp!!

2023. máj. 23. 09:27
 25/25 A kérdező kommentje:

És ez szerintetek miért lehet hogy ő nem kezdeményez szinte soha?

Ha adok egy jelet hogy szerintem okés a dolog, és én lépek akkor nincs gond.

Nem tudom arra gondoltam hogy félne a vissza utasítástól?

De már 8 éve együtt vagyunk.

2023. máj. 23. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!