Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egy ideje nem úgy néz rám. Nem mondta de észreveszem, hogy nem kíván nem közeledik. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 09:07
21/25 A kérdező kommentje:
Ha én kezdeményezek, akkor nincsen gond. Csak kedvtelen.
Ő magától nem kezdeményez..
2023. máj. 22. 14:51
22/25 anonim 

válasza:

Akkor ezek szerint azért a vonzalom magam megvan még. Csak valamiért nem marad lelki ereje a kezdeményezésre. Remélehetőleg meg tudja oldani ezt a problémáját.
23/25 anonim 

válasza:

Az, ha gond van és nem mondja el, annak két oka lehet: egyik, hogy nem szokás nálatok megbeszélni a problémákat, és inkább magában gyötrődik, vagy a másik, hogy nem akar téged terhelni vele, mert esetleg olyan dologról van szó, ami téged lelkileg megviselni (szerinte), és inkább megpróbálja egyedül megoldani. Ha beszéltek, az a fontos, hogy ne faggatózz, hanem finoman próbáld ezt kipuhatolni. Érezze, hogy bármi van számíthat rád, mellette állsz és legyen vele tisztában, hogy egy család vagytok, közösen kell megoldanotok bármilyen gondot.
24/25 A kérdező kommentje:
23
Szerintem biztosan a második lehet.
Nálunk nincs olyan hogy ne beszéljük meg ha gond van (legalábbis eddig ezen kívül). Nyíltak vagyunk egymás előtt ezért nem értem.
Éreztetem vele mindenképp!!
2023. máj. 23. 09:27
25/25 A kérdező kommentje:
És ez szerintetek miért lehet hogy ő nem kezdeményez szinte soha?
Ha adok egy jelet hogy szerintem okés a dolog, és én lépek akkor nincs gond.
Nem tudom arra gondoltam hogy félne a vissza utasítástól?
De már 8 éve együtt vagyunk.
2023. máj. 23. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!