Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van egységesen mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egységesen mindenki azon a véleményen, hogy meg kell tartani a volt párokkal készült fotókat?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, egyedül vagyok azzal a véleménnyel, hogy nem kellenek képek exekkel. De mindenki más szerint igenis kell.

Vannak átmenetek persze, van, aki csak egy eldugott mappában tartja, van, akinek Facebookon van fent a kiemelt képek között a csókolózós kép úgy, hogy már új párja van, van, akinek kinyomtatva van fotóalbumokban amit elővesz nosztalgiázni évente. Ha meg esetleg szóvá teszi a párja, hogy oké, azért a netről légyszi szedd le, mert az zavar, akkor az ex emléke lesz a fontosabb, nem akar kettőt kattintani, ennyit nem ér az állítólagos szerelme.

Van, aki csak olyanokat őríz, amihez jó emlék köti és van, akit szarrá csalt a legjobb haverjával majd hozzá is ment feleségül, de ragaszkodik az emlékeihez. De kinek kell fotó ahhoz, hogy emlékezzen valakire? Az csak úgy alapból megvan a fejben, nem?

2023. máj. 18. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki eldölti magának. Van aki élete végéig őrzi az exei fényképeit, levelezést, tárgyakat szerelmes levelet, szalvéta az első randitól, ezeket előveszi, nézegeti, nosztalgiázik stb. Meg van olyan, mint én aki kidobja a francot az egeszbe, mert nem érdekel, úgy sem szívesen emlékszem vissza az előző kapcsolatomra. Meg nem is vagyok egy gyűjtögető alkat, olyan vagyok aki a jelenben él, nem érdekel, hogy valamikor ki mit mondott, vagy mit csinált, vagy én mit mondtam neki, elmúlt, csak az számít ami most van.:D
2023. máj. 18. 13:48
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

"Tudom, hogy az a múlt, de akkor se akarom látni."

Mondom, hogy gyerekes.

2023. máj. 18. 14:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Nézd, az is az életed része volt. Ha ki akarod törölni az összes emlékedet az olyan mintha az életedből radíroztak volna ki egy részt.

Tegyük fel 5 évig együtt vagy valakivel, 4 évig együtt éltetek, rengeteg közös élmény stb. Majd valami miatt vége. De attól még az egy fejezet volt az életedben. Hozzád tartozik, az is te sztorid. Le lehet zárni, de kiradírozni, mintha nyoma se lett volna szerintem nem érdemes és nem is egészséges. És igen ha készültek fotók, miért kéne mindent törölni.

2023. máj. 18. 17:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen kezdem megérteni ezt az álláspontot. De azzal nem értek egyet továbbra sem, hogy közös képek törlésével radírozom ki a múltat. Ha akarnám sem tudnám elfelejteni őket, nem is azt mondom, hogy el akarok mindent felejteni, egyszerűen csak én nem nosztalgiáznék rajtuk, mert nem érzem azt, hogy ők annyi boldogságot okoztak volna, sokkal több volt a szomorúság, meg ha van párkapcsolatom, akkor inkább vele élek meg mindent és nem vágyom vissza. Ha vannak képek, ha nincsenek: nem radíroztam ki semmit. Szimplán megnyomtam a törlés gombot. Attól még a fejemben benne lesznek amíg meg nem halok, csak nem napi szinten már.
2023. máj. 18. 17:31
 15/18 A kérdező kommentje:
Aki szerint meg gyerekes vagyok, mert nem akarom látni, hogy a barátom mással csókolózott vagy máshoz bújt hozzá... :D Nem azt mondom, hogy nem élném túl, hogyha látnám, de nem vágyom arra, hogy véletlenül ilyeneket találjak. De szerintem senki nem nézi örömmel, van, aki jobban leszarja, van, akit zavar. Meg lehet ezt is beszélni, hogy légyszi ne mutass nekem ilyeneket. Ha normális, megérti.
2023. máj. 18. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha te úgy gondolod nincs rá szükséged, szíved joga, senki nem tart vissza. Csak fogadd el, hogy más meg másképp vélekedik.

És arról a nonszenszről továbbra is fölösleges beszélni, hogy a pasid majd smárolós képeket mutat az exével:D Vagy ha ez megtörténik... háát akkor nem a képpel van a gond:D

és az, ha valaki nosztalgiázik, nem azt jelenti, hogy visszavágyik oda.

Hány éves vagy egyébként?

2023. máj. 18. 18:24
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem törölgetek 4,5 évnyi képet a közösségi médián, bocs. Van jobb dolgom is :D
2023. máj. 21. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Bár olyan hisztérikával sem jövök össze, aki ilyen marhaságon problémázik ;)
2023. máj. 21. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!