Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akar feltekennye tenni az exem?
hétfőn össze futottunk egy heetsre h megbeszeljük a dolgokat h miert lett vege( en kertem meg ra mert pontos indokot nem adott h miert szakit csak szakitott) Aztan a semmibol elkezdi h o szakitas utan kit hogyan baszott meg mennyi csaj van erte oda kozben vegig engem nezett. Azt is mondta h a az egyik csaj haverja nala aludt( az egesz kapcsolatunkba feltekeny voltam a csajra mert szebnek titulaltam magamnal es o pontosan tudta h zavar engem a csaj) Nem igazan ertem minek akart feltekennye tenni ezzel xd
Szerintetek miért?
"miert lett vege"
Akkor most tudod - másokkal akart lenni.
Ez ócska, proli szintű bosszú, hogy minél nagyobb fájdalmat okozzon.
A legalja, aki így gondolkodik, így beszél azzal, aki őt valaha szerette.
Nem akar féltékennyé tenni, hanem bosszút állni.
Ne beszélgess ezzel a hulladékkal. Örülj, hogy megszabadultál tőle.
4-es vagyok
A 3#-asnak is igazat adok.
Ha te szüntelen hisztiztél, féltékenységi jeleneteket rendeztél, s úgy tetted tönkre a kapcsolatotokat, akkor az az oka, hogy most a képedbe vágja: na, én vagyok a város bikája, minden jó csaj a lábam előtt hever, akire féltékeny voltál, most már nálam alszik, stb.
Otromba, proli stílus, ahogy ezt közölte veled, de valahol benne van a jogos sértettség: miért akartál velem találkozni, ezt akartad hallani, hát most megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!