Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesített már fel nagyon durván a párod?
Igen, idegesített már fel nagyon durván, nemcsak a párom, de munkatárs is, és vadidegen az utcán is.
De annyira nem, hogy rosszul legyen. Ennyire semmi és senki sem tud idegesíteni.
Csak mérges vagyok, dühöngök, aztán elmúlik :)
en nagyon jol tudtam kezelni a dühöt eddig, 7 eve vagyok együtt a parommal, van egy 17 honapos kislanyunk. A kislanyomra sosem soha sem lennek dühös . ... de a parommal egyre nehezebb. Olyan dührohamok suhannak at rajtam neha miatta ha vitazunk is, magamra sem ismerek.
szerintem ez egy elo jele annak hogy nemsokara szetmegyunk mert nagyon nem birom mar az embert
Igen.
Volt olyan hogy egyszer kiverte a balhét az egyik szomszéddal. Aztán amikor jött, hogy megbeszélje, nem volt hajlandó szóba állni vele, úgyhogy nekem kellett tartanom a hátam, és engem alázott rommá.
"A kislanyomra sosem soha sem lennek dühös . ..."
Egy 17 hónaposnál kevés esély is van rá. Térjünk erre vissza, amikor 17 éves lesz.
Igen, volt már olyan.
Igen, nem is egyszer. Ráadásul haragtartó vagyok, és revansot veszek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!