Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bélyegeznek meg az emberek amiért a párom elvált és gyereke van? A párom már jóval előttem elvált mikor megismert.
Figyelt kérdés
Hogy tudnám ezt kezelni?2023. máj. 16. 12:54
1/13 anonim 

válasza:

Beveszel egy Leszarom tablettát, és megoldódik a probléma.
3/13 anonim 

válasza:

Engem soha nem érdekelt más élete! Aki a máseban vajkal, ott a sajátjában nincs rendben valami. Ezt tanuld meg. Boldog ember nem bánt.
4/13 anonim 

válasza:

Mi úgy jöttünk össze, hogy mindkettőnknek vannak gyerekei. Mindenki, rokonok, barátok, sok sikert kívánt, semmi rosszallás nem volt. Nem tudom, ti kikkel barátkoztok, akik ilyen "jóakaratúak".
5/13 anonim 

válasza:

Mondjuk úgy tudnád kezelni ezt ,hogy magasról lesza.rod más véleményét mert semmi közük a ti életetekhez meg ahhoz sem ,hogy a párod a válása után új életet kezdett. Ti magatok ismeritek csak az életeteket és a körülményeiteket, ehhez senkinek semmi köze és beleszólási joga sincsen.
6/13 anonim 

válasza:

Valszeg joval fiatalabb vagy, idosebb pasid meg jomodu
7/13 anonim 

válasza:

Ha utolsónak igaza van, akkor tényleg inkább annak szólhat a kritika, hogy biztos "beültél a készbe" és majd elveszed az apja figyelmét meg az örökséget a gyerektől. Ha kb. azonos korúak lennétek és/vagy jobb/hasonló egzisztenciát néznének ki belőled, akkor nem menne ez az "aranyásós" feltételezés. De bárhogy is, nincs hozzá közük, nem érdemes ezzel foglalkoznod, és akkor ne barátkozz azzal, akinek nem tetszel.
8/13 anonim 

válasza:

Én inkább sajnálom azokat, akik elvált apákkal kezdenek. Még nem tudják, mibe másznak bele.
N
9/13 anonim 

válasza:

8-as Miért mibe😀😂😂Talán egy elmebeteg exbe?! Ja olyan van. 😁
10/13 anonim 

válasza:

Nem kell, hogy elmebeteg legyen, anélkül is meg tudja keseríteni az új nő életét. Nem tudhatod, ha nem próbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!