Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bélyegeznek meg valakit azért, mert tartósan
szingli és nem kíván ezen változtatni?
Attól h ki vagy égve, érdemes baráti szinten észrevenni azokat akik nem akarnak együttlenni veled és megdugni sem. De igen, vannak ilyenek.
2020. júl. 20. 17:17
2/9 A kérdező kommentje:
Kapcsolatban voltam kiégve. Nem én nem veszem észre az embereket, hanem próbálok normális lenni velük, de nem viszonozzák.
Mert a magyar az a tipikus begyoposodott, visszamaradott buta nep, akik megszoktak egy semat es , ha te mas vagy, akkor kineznek. Ha nincs gyereked ferjed/feleseged, akkor az milyen gaz es elfogadhatatlan.
2020. júl. 20. 17:36
2020. júl. 20. 18:25
Nagyon ismerős amit írsz :DDDDDDD
Nem is értem, hogy egyes emberek hogy veszik a bátorságot ahhoz, hogy más életébe ilyen szinten beleszóljanak, és más helyett tudják, hogy mi neki a jó
Majd ha lesz egy olyan ember, akivel tudod, hogy annyira egy húron pendültök, hogy összejönnél vele, azt te fogod tudni, nem pedig más
2020. júl. 20. 19:37
Gondolom fiatal vagy, majd idővel őrülni fogsz a "kerítésnek"!
2020. júl. 20. 19:59
A családban a kerítés végtelen tipikus, így "segítenek" - mármint ők így gondolják.
A barátaidnak meg szimplán kevesebb ideje van rád, mert - ahogy te is írtad - van párjuk.
A helyzeted kellemetlen, de én itt semmilyen "megbélyegzést" nem látok. Az az érzésem, hogy nem azért vagy szingli, mert így jól érzed magad, hanem mert a párkapcsolataidban érezted magad rosszul. Kötöttél egy kompromisszumot, de közben valószínűleg látszik rajtad, hogy nem ez volt a vágyad, ezt pedig mindenki másképp reagálja le.
Persze ne érts félre, rossz amit csinálnak, mert empátia és megértés helyett belepofáznak az életedbe, ami k**a gáz, de ez nem "megbélyegzés", ne csapjunk ekkora drámát.
2020. júl. 20. 22:19
Nálam is ez van. Jobban szeretek egyedül élni, mint párkapcsolatban. Ez alól természetesen van pár kivétel, az ellen nincs kifogásom. Ha nagy ritkán beleszeretek valakibe és kölcsönös a dolog, az jó, de valami jelentéktelen fickóért biztos nem adnám fel a nyugalmamat. Házasságról meg hallani se akarok, még szerelemből se. A családban 2 sláger téma megy: a, Engem biztos nem tud elviselni senki.(Ahhoz képest szuper baráti kapcsolataim vannak, és kifejezetten népszerű vagyok a másik nem körében is, illetve valamiért általában is nagyon kedvelnek az emberek.) b, Férjhez akarok menni, és irigy vagyok a tesóimra, akik elkeltek.( Ez akkor jön elő, ha anyám épp "kinézett nekem valakit", és közlöm, ha ilyen kedve van, inkább magának nézegessen, én tök jól elvagyok, és intézem magamnak, amit én szeretnék.) Nyilván irigy vagyok, az egyik sógorom ki nem állhatom, a másikat alig ismerem, de finoman szólva se az esetem. Szóval ja, van mit irigyelni😂
2020. júl. 21. 00:47
Mert általában szeretik más magánéletéről megmondani a (tutit),miközben az ő magánéletük,párkapcsolatuk sincs lehet teljesen rendben.Jó időtöltés unalmas óráikban mással foglalkozni,mint a saját magánéletüket,párkapcsolatukat rendbe hozni.Mindenki úgy él ahogy akar.Én azt javaslom,ne törődj azzal,hogy mások mit gondolnak rólad.
2020. júl. 23. 09:01
Kapcsolódó kérdések: