Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú. Szerintetek csak szimpla barátság?
Az osztálytársamról van szó. Igazából nekem még nem volt párkapcsolatom, nem vagyok jártas az ilyen dolgokban, lehet félreértelmezem a dolgokat. Szóval: Mindig keresi a társaságom, velem szokott beszélgetni sokat, megvár, hogy együtt menjünk órára. Kiemeltebben viselkedik velem, mint az osztályból a többi lánnyal.
Viszont van egy barátnője az évfolyamunkon. Négyszer szakítottak már, mindig tőlem kér tanácsot. Soha,soha,soha nem lennék olyan gerinctelen, hogy egy olyan fiúval kezdjek, akinek barátnője van, szóval mindig jó és hasznos tanácsot adok neki. Lehet, hogy szimplán csak havercsaj vagyok neki, és csak én érzek egy kicsit többet? Nem akarom elrontani, ami köztünk van, szóval ha ő nem lép, akkor nem lesz semmi, mert én soha nem fogok kezdeményezni.
17/L
"Lehet, hogy szimplán csak havercsaj vagyok neki, és csak én érzek egy kicsit többet?"
Több, mint valószínű. :) De, ha esetleg nem is így lenne: addig, amíg teljesen biztosan nem zárta le valamely más kapcsolatát, addig ne kezdj vele semmit. A szakítás utáni bizonytalan érzelmi világú emberek tudják a legtöbb kárt okozni másoknak és maguknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!