Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a legnagyobb rumli, amivel találkoztál egy párkapcsolatban?
Furcsa, hogy akkor most... hogyan kell értelmezni? Nem értem a válaszolókat, hogy miket írtak. Rumli szónak nálam nincsen más jelentése, csak hogy rendetlen szoba.
Sok rendetlen párt ismerek, de főleg a szüleimet. Sokszor még akkor sem takarítanak, ha jövünk hozzájuk, mint vendégek. Minden szanaszét van. Annyi, hogy a csetrest eltakarítják, mert van mosogatógép. Meg WC-t kipucolják. De amúgy tényleg így minden poros, pókhálós, stb... múltkor segítettem, mert nagyobb rokonság jött, de ezt nem tudom csinálni én se, 200 kilométerről jövünk
Elmentem hozzájuk. Az egyik szülővel éltek ketten a házban. 2 szobában is halomra voltak dobálva a ruhák kb. 1 méteres magasságban... Az egyik legalább mosott volt.
Felmentem az albérletben és óriási halomban állt a mosatlan cucc a mosogatóban.
Meglepődtem, hogy ilyenek vannak csajoknál. Az már kb. tök alap volt több lánynál is, hogy a hajcsomók álltak a szobák sarkában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!