Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Üdv. Rólunk annyit, hogy mindketten füvesek voltunk sokáig, 2 éve vagyunk együtt. Előtte amikor nem ismertük egymást, mindketten masszívan toltuk. Rólam tudni illik, hogy szeretnék ebből kiszakadni, így hát elindultam egy tiszta, spirituális úton, amit nagyon kedvelek egyébként. Tudatosságra törekszem.

Januárban indítványoztam, hogy ezt fejezzük be, lezárult már egy korszak, szeretnék tovább lépni és fejlődni, mert észrevettem, hogy nem tesz jót. Ő előttem sose gondolta, hogy a drogokkal felhagy, én viszont jóval előtte tartottam már szüneteket.

Lényeg a lényeg, hogy amit megbeszéltünk és megígért, nem tartja be. Elment márciusban a húgához és jól beszívott, amin össze is vesztünk. Az után sírva mondta, hogy a kapcsolat fontosabb, meg amúgy sem tetszett neki, nem fog többet. Megbocsájtottam. Aztán most ismét a húgához készül. Bennem már előre megjelent egy érzés, eltávolodtam tőle. Erre felbuzdulva benéztem a viber üzenetébe (tudom nem szép dolog, de több ízben nem tartotta már be a megbeszélteket, így nem bízom benne), és már írta a húgának, hogy tekerjenek majd.

Most nagyon elgondolkodtam, hogy itt hagyom, mert tudja mit akarok, tudja, hogy nekem ez már nem fér bele mert megbeszéltük, mégis fontosabb neki az az egy cigi.

Egyébként látom benne a jó embert. Tudom van egy múltja, amit magának köszönhet, amit be is látott már, de két éve próbálom kihozni ezt belőle, úgymond helyrepofozni és elfáradtam már.

Megérné még egy esélyt adni neki?

2023. máj. 13. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#7 Ez tipikus példája annak, hogy két ember egymásra támaszkodik egy nehéz élethelyzetben és ez nekik jó. Pont ezért van az hogy egy depressziós panaszkodni akar, stb.

Mikor kilábalsz az élethelyzetből látod hogy mi is az amiben voltál. Szerintem el kell döntened hogy vagy e olyan erős hogy kihúzd ebből őt és rendben vagy e annyira. Nekem a párom sérült (gyerekkori trauma), pszichológushoz jár és nem könnyű vele. Viszont én teljesen rendben vagyok és nincsenek mentális problémáim. Szóval ha belesüpped, ki tudom ráncigálni és idővel egyre ritkábban süpped bele. :D

El kell döntened hogy segítesz e neki, vagy magára hagyod. Eldöntheted hogy kell e neked, vagy sem. Ha nem kell, hagyd el és ne keress kifogásokat. Légy férfi.

35F

2023. máj. 13. 17:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Együtt döntöttük el. Nem mindegy, hogy én változok és elvárom a követést, vagy megbeszéljük. Ráadásul beállítja rossz, felesleges dolognak, aztán felültet.
2023. máj. 13. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Persze egy dohányos is tudja hogy a cigi káros.... Megbeszélhetitek együtt, de attól még nem biztos hogy ő is 1000%-osan akarja. Nem védeni akarom, mert kamuzik és az nem szép.

Arra nem gondolsz hogy esetleg túlságosan taposod?

Elmagyarázom.:

Pár tagjai közül a férfi féltékeny és már patáliázik ha a nőre ránéz valaki. A nő el fogja mondani ha valaki flörtölni akart vele? Persze hogy nem... Ettől függetlenül a férfi jogosan mondja hogy titkolózik a nő.

Ebből látszik hogy mindig kettőn áll a vásár.

2023. máj. 13. 18:06
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem hagyd. Ezzel a nővel nem fogsz egyről a kettőre haladni az életben. Ha problémái vannak menjen pszichológushoz.
2023. máj. 13. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!