Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja vagyok a barátnőmmel egyutt, de csak 1-2 alkalommal találkozunk hetente, mit csináljak?
1 hónapja vagyok a barátnőmmel együtt, én nagyon szeretem őt, és őis engem, de csak hetente 1-2 szer találkozunk, ő csak akkor tud, mindig van neki más program, én le mondok mindig mindent, de nagyon vele akarok lenni minden nap, és már a megőrülés szélén vagyok
Szerintetek mit csináljak? Szakítsunk? Mert nekem így nagyon rossz hogy csak 1-2 alkalommal találkozunk hetente
Eleg egyertelmu.
Ahogy te irtad.
Te mindent lemondasz azert hogy ot lasd, o meg programokat csinal maganak es esze agaba sincs azokat lemondani.
Heti 1-2 alkalom fiatal szerelmeseknek az eleg keves. Minden masodiknap maximum lenne az idealis.
Ez jobb nem lesz. Az ember nem fog valtozni. Ha meg igen, akkor meg kell jatszania magat es akkor te biztos egy ilyet akarsz?
Masreszt ez az "alkalmazkodas", ha megy is egy ideig, sokaig nem fog.
Plane ilyenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!