Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja vagyok a barátnőmmel egyutt, de csak 1-2 alkalommal találkozunk hetente, mit csináljak?
1 hónapja vagyok a barátnőmmel együtt, én nagyon szeretem őt, és őis engem, de csak hetente 1-2 szer találkozunk, ő csak akkor tud, mindig van neki más program, én le mondok mindig mindent, de nagyon vele akarok lenni minden nap, és már a megőrülés szélén vagyok
Szerintetek mit csináljak? Szakítsunk? Mert nekem így nagyon rossz hogy csak 1-2 alkalommal találkozunk hetente
5-os vagyok.
Ha ugy erzed neked barmiert is kenyelmetlen ez a helyzet, akkor lepj ki belole es talalj olyat aki majd ugyanannyira akar veled lenni, mint te vele (minimum).
1 hónapos kapcsolat az semmi. Ne akarj ennyire rátelepedni. Hagyd élni és hagyd hogy legyen programja. Csinálj magadnak te is. Fontos hogy külön-külön is tudjátok jól érezni magatokat.
25N
Ez altalaban mukodik amit a 14-es irt azoknak akik nem erezned eros erzelmet a masik irant, csak valamilyen vonzalmat.
Szerintem ne halgass ra, kerdezo. Ha te ilyen erzelmes vagy, semmi baj, teljesen jo es ennek kene mindig lennie. Sok lany ezt szereti.
Teljesen normalis, hogy egy kapcsolat elejen, amikor nyaljatok faljatok egymast, kb. mindig egyutt akartok lenni. Ez lenne ugye a normalis - idealis esetben.
Barmi mas meg ez a "levakarhatatlan" meg stb... az az a kategoria, ahol az egyik fel nem erez annyit mint a masik iranta. Csak ugye jobb azt mondani, hogy "te vagy a hibas mert ilyen vagy" ahelyett hogy azt mondana, hogy "bocs nekem nem szamitasz annyit, de jo a tarsasagod meg minden egy ideig elbirnalak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!