Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győződhetnék meg arról, hogy a párom nem vágyódik titokban az exe iránt?
Teljesen bizonyos voltam sokáig abban, hogy nincs ilyenről szó. Mindaddig, amíg nem láttam meg egy üzenetváltásukat véletlenül. A nő írt neki szülinapján. A párom pedig szívecskék kíséretében válaszolt, hogy majd elmegy hozzá és beszélgetnek meg telefonálni is fog majd.
Rákérdeztem a páromnál szépen, higgadtan. Ő azt mondta, neki semmit nem jelent a nő, engem szeret mindennél jobban, boldog velem. Azt mondja, eszében sincs kapcsolatot keresni vele, csak úgy illedelmességből írta neki. Engem mégsem hagyott nyugodni a dolog, pár nap után megint felhoztam. Akkor ő kiakadt, törölte a nőt az ismerősei közül a közösségi oldalon, és azt kérte, zárjuk le ezt a témát, mert semmi okom ezen pörögni. De addigra én megnéztem a nő adatlapját, és egy nagyon szép, csinos, szexi nő. Én is csinos vagyok, de van rajtam plusz 10 kg, amitől nem vagyok olyan szexi, mint lehetnék. Azt elmesélte, hogy a nő szakított vele anno. Szóval ezek szerint lehetséges, hogy ő ezt még nem zárta le. Ez az üzenetváltás pár hónapja történt. A napokban megkérte a kezem, nagyon romantikusan. Viszont ahhoz, hogy nyugodt szívvel hozzá menjek, tudnom kellene, hogy valóban nem vágyik már a nőre, és nem történhet meg, hogy a nő vissza csábítja. Tudom, ilyesmire soha nincs biztosíték, de mégis szerintetek mitől nyugodhatnék meg efelől?
Az első házasságom amiatt ért véget, mert megcsaltak, ez mély nyomot hagyott bennem, emiatt is szeretném most biztonságban érezni magam.
Az engem is nagyon zavarna.
Írtad hogy vannak csinos képei, azokat nem tudni újak e, de mindenképp gáz hogy találkozna, egy ex-el bőven elég cseten beszélni ha van valami kérdés.
"különben sem bízna benne többé, meg kicsit haragszik is rá pár dolog miatt, meg nem is volt jó a kapcsolatuk eleve, a végén már szex sem volt....."
Akkor mi a fenének küldözget neki szívecskét, meg beszél meg vele találkát? Nyilván bántja, hogy a nő dobta ki, annak ellenére, hogy "nem is volt jó a kapcsolatuk", de azért ácsi...Ha veled boldog, akkor semmi szükség arra, hogy az exnek pincsikutyázzon, sőt! A nő is a ludas, mert mit keresi egy olyan férfi társaságát, akit ő maga dobott ki? Miért nem meri elküldeni akkor finoman, de egyértelműen a pi..ba, hogy kire irkáljon, meg kinek a társaságát keresse...(nyilván vagy a töltött káposztát akarja felmelengetni, vagy a sz..rt kavarni, mert a npnek is bántja azegóját, hogy aki neki nem kellett, az más mellett jól megvan).
Mióta vagytok ti együtt, hogy még így ugrál hozzá, de a kezedet megkéri?
Igazad van, én se tudnék benne bízni, pláne, hogy a hátad mögött csinálta. Kíváncsi lennék, hogy ha nem látod meg az üzit, és nem kérdezel rá, akkor vajon a találkozóról, ha létrejön, mit mondott volna? Rákérdezel, milyen napja volt, és hallgat, vagy azt mondja, hogy a haverjával volt fagyizni? Vagy mi? Nem tudnék bízni olyan hapsiban, aki még ennyire az exe hatása alatt van.
Egok találkozása ez az egész. A barátod lehet bizonytalan, önbizalomhiányos, és az exe szakítása miatt azon parázik hogy te is szakítani fogsz vele. Így ki akarta próbálni hogy hatással van e az exére, "jó pasi e", tudott e tartósan valakire hatást gyakorolni. Ha kiderült volna hogy igen, magabiztosabb lesz veled, és begyógyul az a seb amit az exe szakítása okozott, amúgy az ex innentől nem érdekli.
De ez csak akkor van ha önbizalomhiányos. De ezt te látod, milyen személyiség.
Az exe egóját meg bánthatja hogy a pasi mással jól megvan. Azt meg a párodnak kell megérteni hogy ez ennyi, és nem igazi érdeklődést jelent az ex részéről, ne is tesztelgesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!