Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom más nőket fotóz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom más nőket fotóz az utcán, és csorgatják a haverokkal a nyálukat rájuk. Ti hogyan kezelnétek a helyzetet?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, nem teljesen tökéletes minden. Eléggé eljátszotta a bizalmam már, és emiatt már a féltékenység is kialakult bennem, hisztis pipivé váltam mellette. Tegnap felfedeztem a telójában (tudom, csúnya dolog), hogy pár napja valami csajokat fényképezgetett az utcán, miközben sétált. Elküldte a haverjainak, majd arról áradoztak, hogy milyen kva jó a seggük, hogy kiennék, meg hogy ha beleélveznének, még akkor sem vennék ki a fark*kat belőlük... Persze a barátom kezdeményezte ezeket a kemény dumákat, de a haverok is részt vettek benne, hogy úristen micsoda segg, meg hogy megzabálnák stb. (Ja egyébként az egyik haver is párkapcsolatban van, és úgy gondolom, hogy mégha a nője nem is látja, ez borzasztóan tiszteletlen...). Engem villámcsapásként ért, azóta kb csak sírni tudnék.

Ti hogyan reagálnátok erre az esetre? Persze tisztában vagyok, hogy a férfiak megnézik a nőket, vizuálisak, de ez a cselekedet részletezése, ez a nyálcsorgatás borzasztóan esett...

2023. máj. 12. 18:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom amikor megismerted tudtad hogy milyen értelmi szinten van.
2023. máj. 12. 20:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
mondd hogy viccelsz...
2023. máj. 12. 21:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Már repült volna.
2023. máj. 12. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
Egy percig se maradnék vele együtt.
2023. máj. 12. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:
86%

"Gondolom amikor megismerted tudtad hogy milyen értelmi szinten van."

Még akár évek után is okozhat meglepetést a párod. Nem lehet valakit kiismerni pár hét alatt.

2023. máj. 12. 21:56
 16/16 anonim ***** válasza:
89%
Azonnal lapát...
2023. máj. 12. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!