Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom más nőket fotóz az utcán, és csorgatják a haverokkal a nyálukat rájuk. Ti hogyan kezelnétek a helyzetet?
Fél éve vagyunk együtt a barátommal, nem teljesen tökéletes minden. Eléggé eljátszotta a bizalmam már, és emiatt már a féltékenység is kialakult bennem, hisztis pipivé váltam mellette. Tegnap felfedeztem a telójában (tudom, csúnya dolog), hogy pár napja valami csajokat fényképezgetett az utcán, miközben sétált. Elküldte a haverjainak, majd arról áradoztak, hogy milyen kva jó a seggük, hogy kiennék, meg hogy ha beleélveznének, még akkor sem vennék ki a fark*kat belőlük... Persze a barátom kezdeményezte ezeket a kemény dumákat, de a haverok is részt vettek benne, hogy úristen micsoda segg, meg hogy megzabálnák stb. (Ja egyébként az egyik haver is párkapcsolatban van, és úgy gondolom, hogy mégha a nője nem is látja, ez borzasztóan tiszteletlen...). Engem villámcsapásként ért, azóta kb csak sírni tudnék.
Ti hogyan reagálnátok erre az esetre? Persze tisztában vagyok, hogy a férfiak megnézik a nőket, vizuálisak, de ez a cselekedet részletezése, ez a nyálcsorgatás borzasztóan esett...
Kérdés: miért vagy vele? Ja, azt nem tudod.
Oké, lapozzunk. Nálam egy hónapig nem lenne ilyen sutyerák a párom, dehát kinek mi.
Éretlen kamaszgyerek viselkedés. Nem hinném, hogy felelősségteljes apa válna belőle egyhamar... értelmetlenül sokat kellene tűrnöd. Ne hagyd magad látványosan lebecsülni!
Megértelek. Egy ismerősömmel (aki hála az égnek, elindult külföldre a napokban) eléggé hasonló tapasztalatokat éltem át egy időben.
Már nem is szeretnék kapcsolatot tartani a fent említett ismerősömmel (ügyvéd, aki átsegített életem egyik kritikus periódusán.) Nem volt különb Ő sem egy kamaszgyereknél. 60-as éveiben, kapuzárási pánikkal egyetemben.
Már nem azért de...alapból az undorító, hogy idegeneket csak úgy lefotózgat...
Még is, hogy jön ehhez?
Ne csodálja ha egyszer valaki majd összetöri a telefonját.
Én biztos elküldeném a pics@ba és kis hisztit csapnék az utcán ha csak úgy fotózgatna engem.
Én se értem, hogy lehet neked ez kérdéses. Szakítanék azonnal, talán még a normális lezárásra se venném a fáradságot, csak véget vetnék neki, és az életben nem gondolnék rá többet, hogy közöm volt ehhez a csótányhoz.
Azért ez több a soknál. Nem is tudom, ki számára megalázóbb ez. Szegény ismeretlen nőnek, bár ő legalább nem tud róla, neked az emberek előtt, hogy egy ilyen a párod, esetleg szintén neked mások előtt, mert azt a képet mutatja, hogy még az életben nem látott jó segget, vagy szép nőt, miközben ott vagy neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!