Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen problémák adódhatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen problémák adódhatnak abból, ha egy fiatal házaspár megegyezik abban hogy nyitott házasságban fognak élni? Akinek volt már ilyen kapcsolatuk, azoknak milyen élményeik voltak vannak?

Figyelt kérdés
2023. máj. 12. 13:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%

2# Fordítva írtad!

A nő soha nem a jobb szexért lép félre.

A férfi meg nem fog lelkizni egy nővel hanem meg akarja dugni és azért lép félre.

És még mindig él a férfiakban istenem ez a tévhit.

2023. máj. 12. 14:48
 12/23 anonim ***** válasza:
40%

#11: Akkor már csak 2 dolgot kéne csinálnod:

- Értelmezni, amire írsz.

- Emberek közé menni.

2023. máj. 12. 15:05
 13/23 anonim ***** válasza:
27%

#9-es, elárulok egy titkot, mi nők is fiatalabb fèrfiakkal szeretünk dugni, ha a fèrfi/fèrj elmúlt már 40.

40 felett sokan èlnek nyitott házasságban, gyerek nèlkül is.

2023. máj. 12. 16:05
 14/23 anonim ***** válasza:
7%

7

Szar példa.

Amikor a házasságok FELÉNEK válás a vége, és a másik felének is jelentős része problémás, akkor meglehetősen ostoba gondolat a megromlott kapcsolatot egy elvétve előforduló jelenségnek tekinteni.

Házasságok nagy része tönkre megy, pedig naaaaaaaaagy egyetértésben hűséget fogadnak egymásnak. Szerintem sokkal, de sokkal becsületesebb, és nagyobb önismeretre vall, ha egy pár már a legelején felismeri, hogy számára nem a hagyományos modell a megfelelő.

Vagy lehet rózsaszín ködben az oltár elé, majd nyolc év múlva a bíróságra vonulni, és elképedve konstatálni, hogy bizony a statisztika az statisztika.

2023. máj. 12. 16:29
 15/23 anonim ***** válasza:
55%

14, de akkor minek fogadnak me golyat, amit nem akarnak megtartani?

Mert az, hogy egy házasság két ember között tönkremegy, egy dolog.

De ha beengednek egy harmadik és egy negyedik félt is, akkor az tulajodnképpen ugyanúgy a házasság végét jelenti.

Értem én, hogy azt mondják nekik nem megy a klasszikus modell, de akkor... miért választanak egy klasszikus modellt, a házasságot?:D

2023. máj. 12. 16:53
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

15

Mert a házasság nem annyit jelent, hogy a nemi szervemet nem érintem oda más nemi szervéhez, csak a tiedhez. Millió egy aspektusa tetszhet a pár tagjainak ezen kívül.

2023. máj. 12. 17:00
 17/23 anonim ***** válasza:
73%
16, házas vagyok, pontosan tudom miből áll. A házasság egy ígérettel indul egymás felé. Mit igérettel, esküvel. A nyílt kapcsolat ezt az esküt rúgja fel.
2023. máj. 12. 17:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Tényleg miért nem élnek csak együtt? Ma már az sem ciki.
2023. máj. 12. 19:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Én is ezen gondolkodom a pàrom megcsalt, a hàzat nem akarom eladni, csak nem biztos, hogy bìrnàm a nyitott kapcsolatot, bàr ahogy most àll a dolog ìgyis úgyis vége lessz.
2023. máj. 12. 20:37
 20/23 anonim ***** válasza:

1. Az egyikük csak a másik kedvéért egyezett bele, de igazából monogám, és megeszi belülről a szenvedés, a féltékenység.

2. Az egyik sokkal sikeresebb a "szabadidőpartnerek" beszerzésében, ez pedig okozhat a másiknál irigységet, féltékenységet, önbizalomproblémákat. Hasonló eset az, amikor mondjuk az egyik a másiktól egyenesen eltérő külsejű emberekkel hentereg csak - az is okozhatja ugyanezt.

3. Tudom, szeretjük azt mondani, hogy "ne érdekeljen senkit, mit mondanak róluk mások"... de attól még társadalomban élünk, és igenis meglesz mindenkinek a véleménye erről a felállásról, ha megtudja róluk, és ezek közül nem mindenki tartja meg magának, bele fogja mondani a pár képébe, sőt ha nagyon nem ért velük egyet, még zaklathatja is őket ezzel, befeketítheti őket másoknál. Ez pedig igenis érinthet egy labilisabb idegrendszerű embert rosszul, vagy egy olyat, aki szeret mindenkivel jóban lenni és konfliktuskerülő. Arról nem is beszélve, hogy bizony rosszabb esetben ellenük fordíthatja a családjukat, a munkahelyi vezetőiket, a szomszédaikat...

és ami a legrosszabb sztem az ilyen esetben az, amikor van gyerek is a képben (ami fiatal párnál is leget). A kisgyerekek egymással nagyon g..ik tudnak lenni, és ha egy ilyen kiderül egy gyerekről, hogy a szülei fűvel-fával, hát azt ott fogják fikázni és bántalmazni, ahol érik, ovis korban is... egy gyereknek meg sajnos általában nincs meg sem az eszköztára, sem a lelki érettsége arra, hogy ezt kezelni tudja.

2023. máj. 12. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!