Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha megismernél egy pasit, aki egy idő után bevallaná, hogy garantált bérminimumot keres? (Nettó 177)
13
Ha tényleg csak ilyen férfi jut, akkor tenyleg nagyon szomoru leszek, hogy nem vállaltam gyereket a nyomorba! 🤣 A cicáimmal együtt fogok szomorkodni, hogy nem szültem egy hozzádhasonlo, mamahoteles, csóró, lúzernek!🤡😹
Nem tudom mi rosszat irtam! - Igen, tudom-tudom; felháborito, hogy nem akarok kitartani egy csóró pasit!
16
Miben segitettek volna neki? Hogy talaljon kitartani való, csóro, mamahoteles, lusta herét? Az szerintem ment volna neki egyedul is! 🤣
Nekem sem kell segiteni, koszonom! Van parkapcsolatom! (Igaz, még nem hosszu, 1.5 év, de 1 éve együtt élünk, meglátjuk mi lesz) De ha nem talaltam volna az elvárásaimnak megfelelő férfit, akkor inkabb maradnék egyedül, és elfoglalnám magamat, pl. képeznén magamat, megtanulnék még egy nyelvet, stb.! Volt lúzer pasim, soha többet! TAPASZTALATBÓL tudom, hogy jobb egyedul, mint egy semmkirevaló lustával!
P.S. Nekem is van több ilyen kollégám, (több is) Rommá pasizza magát mindegyik, utaznak, (mindig valakivel) és bár egyik sem bizonygatja, hogy bolsogok gyerek nélkül, szerintem azok! (Es nem is látom kib*szva a facebookra a fél életüket) csak szeretem hallgatni az utibeszámolókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!