Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs elég önbizalmam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs elég önbizalmam a barátommal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ez nekem olyan fura....Ha az helyében lennék nem szeretném magam:( Pedig ő nagyon szeret,de miért?Alig van önbizalmam és pont ezen gyötrődöm annyit,hogy hogy lehetek neki fontos és hogy szerethet?Ezért sokszor félek,hogy elhagy,pedig tudom,hogy ez nem történne meg!Én vagyok ilyen idióta????:(:(:(:(
2008. dec. 29. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
ÖNBIZALOMHIÁNY.majd jön pár okos ember és elmondják hogyan lehetne ezen segíteni.Ugyanebben szenvedek.
2008. dec. 29. 17:47
 2/5 anonim válasza:

Már más kérdésénél is írtam, hogy egyszerűen nem értem ezt a sok önbizalomhiányos embert!

Meg tudod mondani, hogy konkrétan mi az ami miatt nincs???

Nem kéne azon rágódnod, hogy mik azok a dolgok, amik miatt nem szereted magad, éppen ellenkezőleg! A külsőddel vannak problémák? Ugyan már! Ha így is van, olyan sok embernek mondom, hogy a külső egy alakítható, formálható dolog! Nem olyan, mint a belső értékek, amik vagy megvannak az emberben, vagy nincsenek...

Van egy pár ismerősöm, aki tényleg olyan szép, mint egy álom, csinos, stb.., de belül olyan, mint egy üres palack. Nincs benne semmi...

Próbáld meg szeretni önmagadat, hisz minden ember egyedi, és megismételhetetlen, mindenkiben van mit szeretni.

Benned is benned van, biztosan.

Fel a fejjel, mert csak úgy megy, ha az ember bízik önmagában! Úgy minden sokkal könnyebben megy!

Hajrá! :) Üdv.

2008. dec. 29. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos én is pont ebben szenvedek :(
2008. dec. 29. 17:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Először is köszönöm a válaszokat! Hát ez az........!Sokan mondják(nem felvágásként!!!),hogy szép lány vagyok,normális testsúllyal,magassággal rendelkezek.Én sem értem magam.Belülről értékesnek tartanak,imádok beszélgetni,emberekkel ismerkedni.Nem értem mi van velem.Gyakran mikor belenézek a tükörbe szépnek,csinosnak látom magam,de van hogy..:S Mi van velem???

2008. dec. 29. 17:58
 5/5 anonim válasza:
100%

Nézd, mindenkivel előfordul néha, hogy sötétebben látja a világot, ha például nem úgy sikerült valami, ahogy éppen szerette volna. Vagy rossz lábbal kelt fel reggel, esetleg nem érez magában sok erőt, stb. Engem nem is tudom, hogy mikor fogott el legutoljára a letargia! Ha érzem is, hogy valami nem klappol, arra gondolok, hogy mennyivel rosszabb is lehetne! Sokan mondják, hogy én az olyan dolgoknak is tudok örülni, aminek más nem. Én meg őket nem értem. Apró, kedves, az arcomra mosolyt csaló dolgokra, pillanatokra gondolj, ha látom, hogy esik a hó, ha érezhetem a hideg illatát, órákig tudnám nézni az eget, a felhők vonulását... Örülök annak, hogy tudok járni, sajnos unokatesóm mozgássérült, és mekkora fájdalom neki, hogy nem tud felkelni a székből???

Igazából soha nem értettem az emberek nagy részét, akik már csak akkor tudtak a dolgok után siránkozni, ha már elvesztették azokat! Pedig addig kell megbecsülni őket, amíg a magadénak tudhatod!

...

Na nem nyomom tovább a tudálékoskodó dumát, mennem kell mostmár, de remélem a lényegét így is érteni lehetett!

Sziasztok, remélem segítettem egy pöttyetnyit :)

Üdv.

2008. dec. 29. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!