Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha valaki, akinek van párja, MSN-en mutogatja a nemi szervét másoknak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 00:42
11/15 anonim válasza:
Nem hinném , hogy ez megcsalásnak minősül.
12/15 anonim válasza:
ne haragudj, de én még ilyen baromságot nem hallottam...ez ku.va vicces:DDD
mi az, hogy másnak mutogatja? mi a francért?:DDD
nekem elsőre azt jutna eszembe ilyenkor, hogy ez elmebeteg, és kidobnám a francba
13/15 anonim válasza:
Hogyan mutogatja? Képen? Webkamerán? Veri is, vagy csak úgy odanyomja, hogy néééézd, ez az enyém? Kinek mutogatja? Más csajoknak? Időseknek, fiataloknak?
Ezek azért elég fontos kérdések, enélkül nehéz ítélni.
14/15 anonim válasza:
Hát ez milyen már? Ha nekem lenne párom, még csak csajokat sem nézegetnék a neten, nemhogy a f@szomat mutogassam :O Szerintem kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja aztán meg dobd ki. De ha pénzt is keres vele akkor ne XD
15/15 anonim válasza:
A kérdésből nem derült ki, hogy a ffi vagy a nő tag mutogatja magát a neten. Mert (tudom, kicsit hímsovinisztának tűnik, de a mai barom világban így múködik) ha egy férfi mutogatja a himbilimbijét, az lehet poénból, de puncit kamerába mutogatni viccként érdekes lenne. Abban nincs semmi vicces. Egy péniszt lehet lengetni, ezzel jókedvre deríteni másokat. De valószínűnek tartom, hogy a ffi tagnak volt ennyi esze. (bocs ha nem). Szóval száz szónak is egy a vége: a célja a fontos. Ha szexuális vágyát kifejezvén mutogatja, az gáz. Ha csak szimpla gyengeelmájűségből, az határeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!