Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha valaki, akinek van párja, MSN-en mutogatja a nemi szervét másoknak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 00:42
1/15 anonim válasza:
Nem... Csak szimplán hülyeségnek.
2/15 anonim válasza:
ha igen, akkor már én is megcsaltam a páromat. :S
4/15 A kérdező kommentje:
ugyanis tudom, hogy az én párom ezt csinálja és nagyon rosszul esik :( :( nem tudom, mit csináljak, minek számítsam ezt :(
2010. okt. 10. 00:48
5/15 anonim válasza:
Ha neked szarul esik,akkor nem mindegy,hogy mások mit gondolnak?:)
6/15 A kérdező kommentje:
hát... az a baj, hogy én nagyon komolyan veszek mindent párkapcs. terén :( és nagyon szeretem őt, ő is engem, érzem, de... azért ez nem helyén való :( de már akkor is csinálta ezt, amikor még nem voltunk együtt :(
2010. okt. 10. 00:54
7/15 anonim válasza:
Figyelj ez egy gyökér. Most nem azért, de normális pasas ilyet nem csinál, ha van barátnője. Komolyan mondom. Jobban járnál, ha találnál egy normálisat.
8/15 anonim válasza:
Más kérdés, hogy szerintem akkor se csinál ilyet, aki kicsit is értelmesebb, ha nincs barátnője, de ha van akkor főleg nem... MÉg ha neked mutogatná, de másnak??
9/15 A kérdező kommentje:
ő eddig a legnormálisabb :S nem tudom, melyik a rosszabb: aki mutogatja magát, vagy aki azt írja másoknak, hogy szereti őket... nem akarom elveszíteni :( de... ez már sok :( nem tudom, mit szólna, ha elmondanám neki, hogy tudok a dolgairól... :S
2010. okt. 10. 01:09
10/15 anonim válasza:
ő eddig a legnormálisabb... gyááá hová jársz te ismerkedni,a lipótra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!