Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszi el a kajámat?
Egyszer a baratommal mentünk pizzázni, már majdnem megettem, de csak kikapta a kezemből, és bevitte hogy már nem kérjük. Körülöttem volt egy bogár, ami engem zavart, de ő is mondta mennyit nyámnyogok mar a kaja fele, úgy se kellett volna nekem.
Most meg csak ugy kikapta a kajat a kezemből, hogy vigyek be már neki egy kis innivalót. Sokszor degradál, most is mikor felolvastam valamit, azt mondta hogy csoda hogy én tudok olvasni.

Millió kérdést írsz ki és azt várod, hogy végre valaki azt írja, hogy szeret téged, nincs gond, te érted félre, tudom.
De gond van mindkettőtökkel, főleg veled. Annak ellenére, hogy degradál te vele vagy, mert amikor szakítani akarsz ő azt mondja, hogy szeret. Neked elég az a szó és visszafutsz önszántadból. Aztán minden megy a régi kerékvágásban, mint szokott.
El kéne hagyni örökre, pszichológushoz járni, hogy helyretegyen. Ha nem teheted meg akkor miután lapátra teszed, akkor olvass sokat az önszeretetről, öntiszteletről, az egészséges párkapcsolatokról és persze az emberi viselkedésről, jellemről, hogy fejlődj, hogy okulj.
Ha a "pároddal" maradsz ő vagy jól megfog verni(vagy még rosszabb, reméljük nem), vagy a gyerekeid tőle is tönkreteszi testileg/lelkileg.
Megvárod?

Türelmetlen paraszt.
Vagy fél hogy elhízol

Kifogtal olyan pasit aki nem tiszteli a noket.
Mar csak rajtad all, hogy vele maradsz-e.
Fogadni mernek, hogy mar regota csinalta es meg nem tudod eldonteni…

Szerintem lassan eszel és ez zavarja, mert ő már rég megette. Türelmetlen és sürget.
Én nagyon lassan eszem és kajával nem viccelek. Egyszer venné el valaki előlem az ételt, amit jóízűen épp eszem. Pláne pizzát!
Visszavenném a pincértől, megenném, aztán elmagyaráznám az embernek, hogy ha még egyszer sürgetni mer, vagy elveszi előlem, amit eszem, nem lát soha többé (vagyis engem nem lát, nem szúrnám ki a szemét villával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!