Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok lassan egy eves kapcsolatom van. Egyszer mikor korhazba kellet mennem a baratom nem kisert el, inkabb discoba ment. Most fáj a szívem újra, most meccsre megy mint hogy velem maradna. Ez normális?2023. máj. 7. 12:33
11/17 anonim válasza:
Ha kronikus egeszsegugyi problemad van, akkor azt kezeltetni kene. De valoszinuleg csak annyi a bajod, hogy a baratod szarik rad, eli az eletet, veled meg nem foglalkozik. Nem annyit, mint szeretned. A kapcsolatot mar most el lehet felejteni, az egeszsegedet meg tedd rendbe.
12/17 anonim válasza:
Nem normális, te is tudod. Mint a cövek állna melletted, és nem lenne az a meccs ami fontos lenne, ha te kórházban lennél-ott lenne melletted és csak esténként menne haza. Tudom, mert nálunk is így volt, pedig csak 3 napig voltam bent akkoriban.Igaz 7 hónapos terhesen, de fenyegető vetélés miatt még az első gyerekkel.Végig ott volt velem a kórházban, csak este ment haza.Reggel meg jött.
13/17 anonim válasza:
Ha valami tényleg komoly baj van, akkor az a normális, hogy a párod melletted van. Most vagy nem érdekli mi van veled vagy annyira nem volt komoly a probléma és nem érezte szükségét, hogy emiatt lemondja a programját. Kevés az infó, ennyi alapján nem akarok ítélkezni. Mi se kísérgettük még egymást orvoshoz, szerencsére sose volt még olyan komoly baj, hogy ez indokolt legyen és nem is vártuk el a másiktól. Azért, mert én órákat ott unatkozom a váróban, neki még nem kell és fordítva. Amint van infó, hívjuk egymást és ennyi. Persze ha valami tényleg komoly lenne, akkor nem is lenne kérdés, hogy aggódnék érte és ott lennék végig.
14/17 A kérdező kommentje:
Azoknak akik azt mondjak hogy csak manipulalom elmondanam, hogy magas vernyomasom van es szivritmus zavarom, es nem arrol van szo hogy irritak hogy o megy valahova, mert en nem varom el hogy itthon legyen, csak ilyenkor legyen mellettem.
2023. máj. 7. 16:16
15/17 anonim válasza:
És ez mind kezelve van? Vagy csak akkor mész az ügyeletre ha éppen rosszabbra fordul?
16/17 A kérdező kommentje:
Nem reg derult ki, viszont kezelve van.
2023. máj. 7. 21:00
17/17 anonim válasza:
Időjárás, stressz stb gyógyszer mellett is lehetnek problémák és szerintem abszolút nem elvárható az hogy non stop melletted legyen ilyen esetekben. Ha túl gyakori gyógyszer mellett is a probléma akkor ideje lenne felkeresni az orvosodat hogy nem megfelelő és írjon másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!