Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normalis szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok lassan egy eves kapcsolatom van. Egyszer mikor korhazba kellet mennem a baratom nem kisert el, inkabb discoba ment. Most fáj a szívem újra, most meccsre megy mint hogy velem maradna. Ez normális?
2023. máj. 7. 12:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Persze. Nekem fuldoklott a barátnőm, de hát akkor volt a Foci VB a tévében. Végül megfulladt, de kit érdekel! Nyert Argentína!
2023. máj. 7. 12:39
 2/17 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokat szeretnék :)
2023. máj. 7. 12:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Számotokra az ezek szerint, mert nem billentetted fenekén már akkor, amikor bulizni ment míg te kórházba mentél.

Most is beteg vagy, vagy csak zavar, hogy meccsre megy ahelyett, hogy veled lenne kettesben? Nem kell eltűrni, illene szakítani vele.

2023. máj. 7. 12:43
 4/17 A kérdező kommentje:
12:43, beteg vagyok újra faj a szivem, gyenge vagyok, korhazba tartok epp. O meg 3kor megy meccsre.
2023. máj. 7. 12:46
 5/17 anonim ***** válasza:
50%
Elgondolkodnek rajta mwnnyire szeret , de az is lehet hogy nem akarja terhelni magat lelkileg azzal , hogy korhazba kiser. Vannak akik nem birjak a koehazat es rosszul vannak tole.
2023. máj. 7. 12:56
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem, hogy milyen válaszokat szeretnél, hiszen te is tudod, hogy ez a viselkedés nem normális. De te választottad magadnak ezt az embert, szóval most mit is vársz tőlünk?

Ha nem tetszik, amit csinál, akkor hagyd el.

2023. máj. 7. 12:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Tedd lapátra, ő neki mindegy mi van, mi lesz veled úgyis.
2023. máj. 7. 13:05
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem ismerem a te eseted de van erre másik példa is. Exemnek igen csak mániája volt az hogy hipochonder. Neki fájt a mellkasa össze vissza vert a szíve szédül nincs jól stb. Nem egyszer hívott emiatt mentőt és minden egyes esetben megmondták neki hogy semmi baja és jó lenne ha kezelné a stresszt. Persze vizsgálatok után. Ő válltig állította hogy már pedig neki valami baja van. Makk egészséges volt amúgy csak szeretett a figyelem középpontjában lenni sajnáltatni magát hogy ő az áldozat. Mikor közölték vele hogy hipochondar ki volt kelve magából hogy ő biztos nem az. Nem tudom neked valós betegséged van e nem ítélkezem csak nem ismerjük a barátod felőli mesét. Az is könnyen lehet hogy nem első és második eset ez és már unja. Meg amúgy ha beteg vagy a szíveddel én úgy gondolom azzal időnként menni kéne kontrollra nem az van hogy egyszer beteg leszel aztán elmúlik aztán megint. Rendszeresen kéne kontroll nem csak akkor ha probléma akad de úgy tűnik neked ez csak játék mert miért ne.
2023. máj. 7. 13:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem normális, az emberi kapcsolatok, a párom, a szerelmem fontosabb mint a buli meg a meccs.
2023. máj. 7. 13:09
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem az van, hogy mindig akkor "fáj a szíved" amikor neki programja van? Mert akkor szimplán rájött, hogy csak manipulálod.
2023. máj. 7. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!