Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfit mennyire zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfit mennyire zavar, ha a párja sikeresebb a munkájában, mint ő?

Figyelt kérdés
Magasabb beosztásban van, többet keres, érdekesebb az élete.
2023. máj. 7. 11:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő, van olyan, aki irigy és amiatt próbál a földbe döngölni és van olyan amelyik büszke rád es lehet ő is feljebb akar jutni.
2023. máj. 7. 11:06
 2/15 anonim ***** válasza:
Tud zavarni, de szerintem attól függ, hogy mint társ mennyire fogadjuk el egymást, illetve a karakterünk mennyire hasonló. Ha őt nem zavarja, és tök jól kijövünk, akkor miért ne? Nyilván nem ideális eset, de ettől még szerintem működhet.. személytől függ.
2023. máj. 7. 11:08
 3/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, a nőt szerinted nem zavarja?

Ő tudja ettől szeretni, tisztelni a férfit?

Nem fél az ellentétektől?

Vagy csak egyszerűen mint személyt szereti, és kész?

2023. máj. 7. 11:14
 4/15 A kérdező kommentje:
3-as, marmint arra gondolsz, hogy a not zavarja-e, hogy sikeresebb a ferfinel?
2023. máj. 7. 11:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen
2023. máj. 7. 11:30
 6/15 A kérdező kommentje:
Jo kerdes, talan akkor, ha a ferfi emiatt onbizalomhianyos lesz, ha kevesebbnek erzi magat. Igen, talan lehet, hogy a not fogja ez zavarni.
2023. máj. 7. 11:31
 7/15 anonim ***** válasza:
De mitől lehet szerinted önbizalma egy ilyen helyzetben, amikor mondjuk a nő fizet egy-egy komolyabb utat, vagy bármit?
2023. máj. 7. 11:34
 8/15 A kérdező kommentje:
Jo, ennyire nem nagy kulonbsegre gondoltam, hogy a pasinak nincs penze es a no fizet helyette.
2023. máj. 7. 11:43
 9/15 anonim ***** válasza:
52%

Igen, az inkább Jefferson és Marcy lenne. :D

Szerintem ezzel nincs gond addig, ameddig a nő nem érezteti ezt.

Egyébként érdekes dolog amit írtál, nem tudom pontosan mire érted.

Szerintem más mércével van mérve, ha egy nőnek van önbizalomhiánya, és más ha férfinek.

2023. máj. 7. 11:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna.
2023. máj. 7. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!