Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy több alkalommal a családtagjaimmal és barátainkkal, szomszédainkkal szemben elég kritikus. Nekem szidja őket, holott állandóan tőlük kér és vár el mindent. Például, mivel nincs kocsink, sok esetben a szüleim segítenek ki. Ezt viszont én úgy hálálom meg, hogy a munkahelyemből kifolyólag rengeteg drága dolgot megszerzek nekik, illetve sokat segítek házfelújitásban, egyéb dolgokban.

A párom viszont mindig csak elvár. Fuvart, segítséget, a vendéglátásokkor az ételt és még lehetne sorolni. Ellenben ő nem ad vissza szinte semmit.

Mostani eset volt, hogy fájt a feje. Lusta volt elmenni a patikába, helyette a szomszédokat lejmolta le, holott nekem rendszeresen szidja őket, és, ha segíteni kéne nekik, mindenre nemet mond. Ez nekem nagyon visszás. Nem tetszik. Nem is tudok vele mit kezdeni, mert velem nagyon rendes. Mindent megtesz, amit kérek. Számíthatok is rá rendesen, es azt tapasztalom, jobban bánik velem mint az előző párjaim.

Ezt a másokkal szembeni kihasználását mégis nagyon nehezményezem.

2023. máj. 6. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon csunya jellemvonas. Kesobb mar veled sem biztos, hogy nem igy fog banni. Bar mar ez nagyon kiabrandito, ha egyutt maradtok, nagy eselyet latom, hogy veled is ugyanilyen lesz.
2023. máj. 6. 17:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Első, gondolkodtam már ezen is. Nem aggódom, rendszeresen tartok atfogó ön és kapcsolatvizsgálatot. A mércéim határain nem engedek és úgy érzem, elég tudatos vagyok ahhoz, hogyha látnám, ez felém rossz irányba fordulna, és figyelmeztetésre sem változna, elköszönnék.
2023. máj. 6. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jujj, ez tényleg nagyon taszító jellemre vall. Én a helyedben azt mérlegelném, hogy szeretnéd, hogy a majdani gyermekeid előtt egy ilyen jellemű elsődleges szerepminta álljon?

(Mellesleg a jövőben rengetegszer fogsz még szégyenkezni a párod miatt, mert ez a tulajdonsága csak erősödni fog, ahogy idősödik, ez pedig nekem alapból red flag.)

2023. máj. 6. 19:13
 4/5 A kérdező kommentje:

3-as, nem akarok gyerekeket. Úgyhogy ez engem nem érint.

Az utóbbival pedig az a helyzet, hogy a szüleim nem kedvelik, ezért kifejezetten neki nem segítenek.

2023. máj. 6. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Szakítani illene vele.
2023. máj. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!