Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúúúk! Mit kell egy lány csináljon hogy beleszeressetek? Mik azok a dolgok?
egy lánynak csak akkor ha te tettszel neki de te nem ismered.
Ha fordítva van akkor meg kell egy bizonyos szimpátia egy kis romantika vagy attól függ h kinek és innentől már bele is szerettél satöbbi ....:)
Alapból nem értek egyet a kérdéssel. Egy nőben legyen annyi tartás, hogy hagyja magát kiválasztani. Ha azt akarod, hogy belédszeressen egy srác, az olyan, mintha a vaddisznó öngyilkos lenne a vadász lába előtt. Hol az élvezet?
Én a páromért 3 éven át küzdöttem, keményen tepertem és sokkal jobban tudom értékelni, mint azokat a barátnőimet, akik azonnal és készségesen odaadóak voltak.
Mindenesetre a legfontosabb szabály, légy önmagad. Ha olyan tulajdonságod miatt szeretnek beléd, amit csak eljátszottál, akkor azt a lehetőséget is eljátszottad és csak a szakítás kellemetlen érzésével ajándékozod meg magad...
semmiképpen nem hajthatsz te a pasira!!!!!!!
Világos???
SOHA! NEki kell küzdenie érted!
Az én szívemet összetörték, mert elhitették velem, hogy első látásra belémszerettek, meg minden...
Aztán kiderült, hogy csak egy balek kellett a csajnak, akivel féltékennyé teszi a volt pasiját, elérte hogy beleszeressek (gyakorlatilag beleűzött a szerelembe), majd közölte, hogy a volt barátjáért meghalna most, és küzd érte...
DE enyém volt az utolsó szó, és én dobtam!
Tehát hagyod hogy szépen a srác küzdjön érted, és mindig csak egyre egyre kevesebbet adsz!
17/F
tegnap 22:18
Nekem ezért nem lehet barátnőm. Egy ilyen után én is kidobtam volna, de a tízemeletes tetőtérerő, de minimum falhoz csaptam volna mint a taknyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!