Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a barátommal?
HOSSZÚ LESZ
Nagyon érdekesen viselkedik a barátom. Nagyon jól érezzük magunkat egymással és azt vettem észre, hogy egyre többet mondja meg írja hogy szeret és próbálja is kimutatni. Elő szülinapi ajándéknak Pestre állta az egész utamat meg úgy mindent vett nekem nyakláncot. És minden tök jó volt. Viszont nem találkozunk valami sokszor és ketten elkezdtunk közösen egy tanfolyamot. Öt óra a tanora délután. És csak hétfő kedd szerda. Mióta elkezdodott ez a tanfolyam folyamatosan csipkelodott meg piszkálodott velem a vonaton ami nekem érdekes volt mert ritkán szokott ilyet. Tegnap volt az utolso óra a héten haza értünk vonattal minden Happy volt. Csók ölelés megvolt. Este jóéjt, szeretlek❤️ üzenetek meg a reggeli is megvolt aztán csak ahogy utána irogatott elkezdett nekem fura lenni a viselkedése. Egyszavas, egy mondatos reakció jel nélküli üzik meg alig alig írt vissza. Aztán megkérdeztem aggódva, hogy valami baj van e. Majd írta, hogy nagyon sokat vagyunk együtt. Mondtam neki hogy de figyelj már máskor egész napokat együtt voltunk és most alig találkozunk csak a suli miatt. Írta hogy ez neki bőven elég. De viszont nagyon tud szeretni. Mi lehet a dolog mögött? Gondolok már mindenre komolyan, hogy miért jött ez neki hirtelen. Kérdeztem tőle hogy elmegyek elé ahogy szoktunk találkozni kondi előtt és úgy megyünk a terembe. Azt mondta meló után egyből megy tehát majd a kondiba tala. Tehát azt elmondanam hogy neki nagyon fontos a kaja. Nagyon szeret enni és sokat is. És kérdeztem tőle, hogy nem is eszel előtte? Írta hogy nem. Lehet kicsit katyvasz meg hosszú de most elég nyugtalan vagyok nem tudok most jól fogalmazni.
#19 ez már nem az első eset, hogy ilyet csinál. Utána meg az volt, hogy milyen szar volt nélkülem meg stb hozzá teszem mindig eltudja foglalni magát de még így is azt írta hogy hiányoztam neki.
Azon is gondolkodtam hogy lehet valami agyi betegsége lehet amivel szakorvoshoz kéne fordulnia (nem védésként)
Azt jegyezd meg, hogy nem a szavak a fontosak, hanem a tettek.
Tök mindegy, hogy azt mondja milyen szar volt nélküled, ha amúgy meg nélküled van és nem törekszik a minőségi időre.
Ebben a korban még nagyon fiatalok vagytok, hiába vagy érett, vagy gondolja az ember magát érettnek, most tapasztaltok, és ez teljesen helyén való.
Próbálsz neki teret adni, de te sokkal jobban ragaszkodsz hozzá, mint ez fordítva van (ebből, amit leírsz, erre következtetek). Ha egyszerűen nem tesz érted, nem akar veled találkozni, akkor bele is gebedhetsz, nem fog ez változni és el kell engedni. Én nem vagyok szakítás párti sokszor, viszont ne alázd magad és fuss olyan busz után ami nem vesz fel téged.
#25 a régi teloja fullba elromlott egyikünk se tudott vele mit csinálni (zöld csík)
És én megbizok benne ha látom hogy nincs okom az aggodalomra!
Egyébként akkor másik insta vagy messenger vagy face kéne.. Attól hogy te egy csalfa pali vagy aki 2teloval járkál attól még nem minden pali ilyen. Vannak olyanok akik szeretik a párjukat! Vagy ha meg nem nem pincsik megmondani az asszonynak hogy nem kellesz vagy ez a rossz a kapcsiba ezen kell változtatni nem félre lépni!
hat ja ez erdekes, egyutt tervez veled kozos hazat, de sok vagy neki es heti 3 nap veled boven eleg.. ez igy hogy? hogy tud majd igy egyutt elni veled? (koltoi kerdes)
amugy az uziket ki lehet rorolni, azt hiaba mutogatja olyan buszken:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!