Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éve együtt vagyunk barátommal és nekem le volt töltve kb fél évig a tinder de! Kint volt a biomba hogy barátom van és nem szeretnék senkitöl semmit csak beszélgetni és ha találkoznánk is max baráti alapon.Nektek ez beleférne egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Barátommal együtt élünk és minden oksi és tudott róla,hogy nekem le van töltve de most nagyon bűntudatom van és le is töröltem mert úgy éreztem ez neki megalázó://2023. márc. 26. 17:25
1/8 anonim válasza:
Ha tudott rola es azt mondta oke, mi a baj??
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy érzem hogy csak azért mondta hogy oké mert tudja hogy kevés barátom van és hogy szeretnék újakat de amúgy meg zavarja://
2023. márc. 26. 17:29
3/8 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem férne bele. Kívülről mivel nem látunk bele mások fejébe, simán azt érezné mindenki ösztönből, hogy hülyére veszik és a tudtával csajozik/pasizik a másik, keres valakit jobbat éppen nála.
4/8 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogyha csak barátkozni akarsz, akkor miért egy olyan appon keresztül, ami szexre, párkapcsolatra van kitalálva? A biót meg kb. senki se olvassa, ha igen, akkor se vesznek ilyet komolyan, hogy Tinderen csak barátkozni… Jól tetted, hogy letörölted, barátokat máshol kell keresni!
5/8 A kérdező kommentje:
Tinderen be lehet allitani hogy mit keresel és ott van baráto opció de ha nem tinderen akkor hol lehet barátokat keresni?
2023. márc. 26. 19:19
6/8 anonim válasza:
Az életben: munkahely, sport, nyelvtanfolyam, szauna, piac, szervíz, stb. Nekem innen lettek.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem online sokkal konyebb mint a való eletben
2023. márc. 26. 20:08
8/8 anonim válasza:
Hát ez a másikkal szemben tényleg megalázó és tiszteletlen. Nálam repülnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!